onsdag 21 december 2011

Kärleksbrev
Hej!

hur har ni det? Jag tackar ödmjukast för era så fina kommentarer och att ni kikar in, trots att jag nog är världens sämsta bloggvän för tillfället. Vi har det bra, men som vanligt är schemat fullproppat med aktiviteter (mest roliga som tur är!) :) Idag har vi varit på BVC, gått promenad och druckit kaffe med goda vänner och nu ikväll har vi varit hos oss och lekt julklappsleken ett gäng kompisar. Det är en mycket trevlig och uppskattad tradition.. Igår var jag hos mamma, vi gick på stan och julhandlade lite. SEn städade jag hela kvällen. I måndags hade vi träff med min föräldragrupp; lunch, fika, julklappsbyte och framförallt massa prat och goa skratt! Resten av veckan ska jag bara vara hemma och ta dagen som den kommer, kanske julpyssla lite och förbereda det sista.


På samma loppis där jag köpte kälken i somras hittade jag ett gäng gamla brev. Jag som är så förtjust i gamla bokstäver, texter och siffror fick med mig några hem. Ett par av dem var så varma och kärleksfulla.. Man nästan skämdes över att man läste dem, precis som om man rotade i någons mest privata angelägenheter.. Det ena brevet börjar med "Min ömt Älskade vän...".. Så fint.. och så fin handstil de hade förr, eller hur?


Kram /Anna


2 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag har gjort ett race på stan efter jobbet idag och är nu klar med alla julklappar.
Hade skrivit en lapp till min familj i morse att de fick riva ur sängarna om de ville ha nybäddat till jul. Nu när jag kommer hem är alla sängar urrivna, täcken skakade och kuddar piskade. Bara att sätta igång att bädda!:) Sedan får det nog bli ett varv med dammsugaren också för imorgon vill jag bara ta det lugnt efter jobbet!:)
Tycker om den gamla handstilen och är så glad över att barnen får lära sig den i skolan nu.
Kram

Ann-Catrin sa...

Godmorgon vännen!

Nu hoppas jag att jullugnet kommit till er med..
Att
Vill önska dig och din lilla familj en underbar jul

Ja visst var de duktiga att skriva fint förr...så vackert!!

Många julkramar
Ann-Catrin