torsdag 8 december 2011

JulfinHej!

Ljuskronan över matsalsbordet har blivit lite julfin. Den fick två olika band, som jag satte om vartannat.. Iår känner jag mer än någonsin för rött och vitt med inslag av grönt från naturen. Synd bara att grunden i vårt hus inte är så vit som jag skulle önska.. hihi.. men det kommer. Jag och sambon vill hinna med massor just nu! Men hundgården är prio ett, så att Frasse får någonstans att vara på dagarna när jag börjar jobba. Sen är det liten toalett, nytt golv, takmålning uppe och KÖK som diskuteras.. svårt det där att bestämma sig.. Det är mycket som spelar in, tidsplan, ekonomi o.s.v. Jag vet inte hur många ritningar jag målat upp över köket.. Det är svårt det där när man har många olika önskemål som man vill ha in i samma kök.. Som vedspis (vi har en i källaren), skafferi m.m. och nog för att vårt är stort men vi lyckas inte få till det ändå.. Nu ska vi åka och få hjälp av en i branschen som kan hjälpa oss att tänka praktiskt och kanske se lösningar som vi inte ser själva.. ;)


Ha en fin dag!

Kram /Anna

5 kommentarer:

Vita verandan sa...

Den blev jättefin, ska nog sno den idén jag med. Måste bara hitta band här hemma.

Skönt kanske att få lite hjälp med planeringen. Det kommer bli så fint, det är jag övertygad om.

Ha det så bra idag!
Kram Anna

Vintage House sa...

Hej
Jättefint...
Mycket som ska hända och ibland behöver man ta råd...
ha en härligt dag
kram
snadra

Grodmamman sa...

Enkelt och fint det blev i ljuskronan!
Jag gjorde otaliga ritningar över vårt kök också och kan säga att vi ändrade en del precis innan vi började riva. Är nog bra att få lite experthjälp när man har kört fast. Det tråkiga med badrums- och köksrenoveringar är ju att de inte är direkt gratis.
Kram

Ekomam sa...

Jättefin! Tycker mig kunna ana vart banden kommer ifrån.... ;) Blev heeelt tokig själv i dem!

Så klokt att ta råd från någon kunnig! Ett tips är också att fråga runt bland vänner som nyligen gjort nytt kök. Vad de, innan, tyckte var viktigt? Vad de, nu efteråt, saknar/är mest nöjda med och vad de kunde varit utan!
Lycka till!
Kram Carolina

情色網站 sa...

免費love情色交友
無碼卡通光碟
免費人妻a片
免費a片直播
人妻a片成人影片
情侶自拍a片
線上人妻a片
a片免費看
色情人妻a片