tisdag 12 oktober 2010

Vårt sovrum

Hej!
Idag var temat sovrum i fabriken. Något som är bra med bloggande, är att man får tillfälle att plocka iordning lite inför ett inlägg.. Iallafall är det så hos oss, att i just sovrummet blir det några tidningar liggande på nattduksborden, kläder samlas på hög på kistan och pyntet blir inte omändrat lika ofta som i resten av huset. För att inte tala om bäddning, jag är urdålig på att bädda. Hur är det hos er; bäddar ni varje dag? Sovrummet borde ju annars vara det rum som är viktigast att hålla ordning och harmoni i. Man tillbringar ju trots allt en hel tid där.

Trots att jag är väldigt nöjd sen vi renoverade sovrummet, är det flera projekt jag skulle vilja göra där. En annan sänggavel och nattduksbord står högt på den listan, en byrå står redo att målas som jag ska ha istället för kommoden. Träpanel i taket hade varit fint.. ja blir man nånsin färdig med ett rum? ;)
Tapeten är från BoråstapeterDet jag gillar med vårt sovrum är att det finns gott om garderober och att det är så gott om yta. Det känns inte trångt direkt.. I lägenheten fick man rensa och organisera väldigt ofta för att få plats och utnyttja alla tänkbara förvaringsmöjligheter.

ha det gott och tack för att ni kikar in hos mig!

Kram /Anna

6 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Hejsan Anna!
Hoppas du mår bra!
Vilket härligt sovrum ni har, så stort. Vårat är så litet så det är nästan bara sängen som får plats.
Kram Raina

himlaverket sa...

Härligt vackert sovrum...
jag bara älskar trägolvet.
Kanonfint inlägg...
ps, bra att man måste städa undan innan inlägg ;)

Unknown sa...

Hej Anna!
Mysigt och har ni trägolv? Ville inte golvläggaren att det skulle vitmålas? Det är aldrig försent....
Ja bädda är inte så kul men eftersom vi har sovrummet nere så känns det viktigt att bädda. Det är rätt bra med teman för då får man lite fart på sig. Röjde i morse innan inlägget...

Hoppas det går bra med drömmarna....

Kram Anna

Vintage House sa...

Hej
så fint ni har det och golver är ljuvligt....
ja du mitt sovrum är det kaos och jag bäddar aldrig....
kram
sandra

Grodmamman sa...

Eftersom vårt sovrum ligger i anslutning till vardagsrum/kök, så bäddar jag varje dag. Jag vill gärna ha dit några kuddar ovanpå också, men det bryr sig inte maken om!:)
Vilket stort och härligt sovrum ni har och garderober kan man aldrig få för många av!
Kram

Elin sa...

Fin kista! :)