torsdag 7 oktober 2010

Pyssellåda

Hej!
I söndags på min loppistur med Anna, köpte jag bl.a. den här margarinlådan. Är väldigt förtjust i gamla trälådor, precis som många andra av er.. ;)

Just den här fick bli förvaring åt lite pysselsaker som notpapper, bibelark, snören och spetsar. Det är fint att se på och behöver ju inte ligga undanstoppat tills man ska pyssla..

Imorgon fyller jag år. Födelsedagarna blir mindre och mindre viktiga för mig ju äldre jag blir, men det blir lite firande för de närmast sörjande imorgon kväll. ;)

ha det gott!
Kram /Anna

6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Fin låda du hittade och smart förvaring!:)
Ha en bra dag imorgon då och grattis i förskott!:)
Kram

Syster vit sa...

Väldigt fin låda du fått tag på, har en liknande själv och blev såå glad för den. Läste Vita Verandan först och måste säga att den loppisgubben skulle jag vilja träffa ;-).
Kram Liselott.

Betty sa...

Sicken liten göttelåda !!! Om jag missar det så vill jag bara gratta dig så mycket i förskott. Hoppas du får en toppendag !!!

Massor av extra många kramar från Betty !!!

Photo by Maria sa...

Vilken fin låda med fina pysselsaker i..

Ha nu en bra kväll och en fin fredag i morron..

Kram Mia

Unknown sa...

Hej!
Vilken bra idé att ha lite sånt i också. Jag ångra att jag inte köpte mer notpapper av Marie. Ska nog åka till henne någon dag. Vi gjorde nog ett kap där med våra lådor vad jag förstår på mina komenterer. Vi får åka till "loppisgubben" någon mer gång. Jag åker jättegärna med dig till Antikladan om du ska dit någon gång. Men då får vi nog Stefan med oss i släp hihi.

Ha så bra i morgon, hoppas du får något fint. Visst känns det som det är mest jobb att fylla år. Men sedan när man får paket så blir man som barn på nytt:)

Många grattiskramar i förskott från mig

Anna

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Urtjusig låda - passar utmärkt till ditt pyssel. Sååå fin att ha framme!

Ha en bra födelsedag!

Kram från Australien♥