onsdag 27 oktober 2010

Inte en..

...utan två har jag nu!

Hej!
Äntligen är jag tillbaka. Internet bekymret visade sig vara dummare än väntat, vissa företag är verkligen oootrooligt smarta i sin organisering och fantastiskt tillmötesgående. NOT.
Nog om det, nu när jag är tillbaka i blogglandia måste jag ju visa er mina två relativt nyinköpta älsklingar. Ni vet, ibland när man väl hittat något man sökt efter väldigt länge så hittar man en till. Det kan till och med ske inom loppet av en timma, I know!
När jag och Anna var hos Marie, hittade jag en superfin trappstege (den nedersta). Sen åkte vi vidare till en loppis, och där hittade jag en till! ;) Båda två är väldigt fina och visst är det bra när man kan poängtera sakernas nyttighet när man släpar in dem innanför dörren hemma? "Du kliver inte upp på någon av dem" var sambons kommentar när jag sade hur praktiska de är att ha i t.ex. köket.. Så mycket höll han med mig.. ;)
Mamma trodde att vi höll på att måla om i vardagsrummet när jag ställt upp den ena där.. hihi. Hon såg väldigt skeptisk ut när jag sade att de är precis sådär gamla, slitna och använda jag vill ha dem.. ;)

Min familj har kommit på ett namn till min butik förresten, skabbig skit.. Ja ni fattar, istället för shabby chic alltså, hrmm.. Mamma hade också ett förslag om hon och jag skulle öppna butiken ihop; shabby chic, men då var frågan vem som var shabby och vem som var chic.. hahaha..
Butiksplanerna ligger på is igen just nu av olika anledningar, jag hoppas att det löser sig. Men jag har ju en del annat att tänka på, vissa stora saker som bebis och examen och jag försöker att tänka att hur det än blir så kommer min dröm att uppfyllas någongång...
Nu väntar kudden och John Blund!
Kram /Anna

6 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Underbar stege, en sådan jag också skulle vilja ha här hemma till kläder i sovrummet eller handdukar i badrummet. Som inte får plats.. :-(

kram Mia

Unknown sa...

Hej vännen!
Kul när du skrev att du fick förklara stegarnas nyttigheter!
De är så fina, hälsa dem det och den skabbiga skiten har sin historia och mycket själ! Det får man aldrig i nyproducerat. De förstår de snart om några år....
Jag får inte helt och fullt förståelse för mina ideér och hemsläpade saker heller.

Vi måste ses någon dag, kom med förslag så kan vi rymma lite:)
Hoppas det ordnar sig vad det nu är som det hänger på. Men först och främst ska du ju få en liten bebis!

Kram kram Anna

Grodmamman sa...

Skulle nog få samma reaktion av maken här!:) Han förstår inte heller charmen med gamla fönster som jag släpat hem eller gamla glasburkar m m.
Lycka till med allt du har framför dig!:)
Kram

Så Vitt Jag Vet sa...

Roligt nanmförslag på din
kommande butik.
Hade en likadan stege 20 år
i garage och målade nu den.
Min dotters lägenhet har
så högt i tak så den används där.
Kram
Sanne

Ekomam sa...

Fina trappstegar du hittat! Skulle jag också vilja ha en, liten och bred dock som skulle passa här. Men just nu får jag vara glad att jag äntligen fått in min efterlängtade "vanliga" stege!

Låter mycket intressant med din affär, menar du att det inte är något alls i den lokalen just nu??
Jag håller så klart tummarna och hejjar på!
Kramar Carolina

Lizas Lantliv sa...

Hej!

Fint du har det!

Hihi lät lite kul det där med skabbig skit...! =)

Mvh Liza