måndag 30 juni 2008

Går på moln..

Ja, jag går verkligen på moln, efter en underbar helg! Det blev visst en liten bloggpaus. Har inte kunnat titta åt en varken dator eller kamera på hela helgen (eftersom jag glömde båda hemma), men det har varit lite skönt. Men bara lite. Jag har tänkt mycket på det, tänkt på vad jag skulle ha tagit för bilder för att visa er hotellet, undrat över hur många som jag mötte på gatorna som var bloggerskor o.s.v. Man är visst lite beroende! =)





Helgen började för mig redan i fredags, då jag och fyra av mina tjejkompisar åkte till Lidköping och såg "Sex and the city" på bio! Jag kan verkligen rekommendera den, särskilt för er som sett serien, den var såå bra!! Vi gapskrattade och fick tårar i ögonen om vartannat. Det var en riktig tjejfilm.




Efteråt gick vi till en restaurang via torget, där det var Rix fm-festival. Åt och drack gott, pratade, skrattade hela kvällen och till sist gick vi ut och dansade! Jag åkte buss hem på natten och var i säng vid halv fyra.





Morgonen efter var det bara att masa sig upp ur sängen, packa lite, äta frukost (kan erkänna att jag var lite trött, extra trött och grinig blev jag när sambon tog den sista mjölken så jag inte fick något i kaffet, hihi) och sen åkte vi till Göteborg. Vi har shoppat, ätit, fikat, och avslutningsvis varit på först Atmosphere och sen Ikea. Jag blev helt tagen av både butiken Atmosphere och av Ingrid (som var så trevlig!!). Vi pratade och drack kaffe i butiken och till sist blev jag nästan tusen kronor fattigare (oops..). Kan säga att på Ikea var det inte alls lika mycket som var fint, efter att jag sett alla otroligt fina saker och möbler i butiken. Kan kanske bero på att vi var ganska trötta båda två, vi köpte det vi var ute efter och sen åkte vi hem.





Idag visar jag några av de saker (och kläder) som blev shoppat i helgen, resten får ni se nästa gång.



Vi börjar med en quiltad pläd/överkast i finaste färgen, som jag köpte på Atmosphere.




Sen köpte jag två askar, som jag spanat på i flera år, i en liten butik i Nordstan som heter Papeterie. Bra förvaring!! I bakgrunden hänger de kläder jag handlade, nämligen två klänningar/tunikor. Love them!




Och äntligen hittade jag de sandalerna jag ville ha! Svarta i jesus/gladiator-modell med många remmar och detaljer.




Det var allt i klädväg jag köpte denna helgen. Har letat mig blå efter ett par chinos, men inga verkar passa, antingen är de för stora eller för små (naturligtvis, eftersom man har en av de vanligaste storlekarna).

Nästa gång får ni se resten av sakerna jag köpte på Atmosphere!! Ses då! Ha det gott så länge! Kram /Anna shopoholic

10 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Vilken härlig helg... alltihop.. kan ju inte bli bättre eller hur..
och den där pläden.. den blev jag förälskad i.. var? dyr!
Skorna och dina tunikor var oxa så fina, kul med lite nytt nu i sommar!
Ha det gott o kram A-C

My Lovely Things sa...

Hej!!
åh vilken helg..förstår att ni har haft jätte trevligt..

fina saker du har inhandlat..

jätte fina förvaringsaskar..
ja den där butiken måste jag åka till med..
kram anna

Grodmamman sa...

Härlig helg du haft! Snyggt överkast, underbara tunikor (särskilt den grå) och mysiga askar.
Kram

LantlivsAnette sa...

Himmel vilken härlig helg alltså..vad du har hunnit med mycket..Men allra bäst var nog besöket hos Ingrid i hennes fina butik, det ska bli roligta tt få se vad du mer köpte där..överkastet var ju jättefint !
Fina tunikor och skor också...
Du undrade hur jag målade spröjsen på min pardörr...ojj..ojj..det var ett kapitel för sig kan jag säga,karln min fick skruva isär mycket på dörrarna...så att jag kom åt spröjsen...men nu är det gjort och jag är super nöjd..
Kram Anette

Vit Spets sa...

Ååå en sådan helg skulle jag behöva få gå runt å strosa, shoppa, fika å njuta... ljuvligt överkast... tunikor är alltid så fint & skorna måste va jobbiga att knyta ;)
Kramis
//Siv

Designe sa...

Va härligt ni verkar ha haft! Jag är oxå sugen på att se filmen även om jag bara ser serien "sex and the city" ibland..Vilka fina fynd du gjort och jag gillar tavlorna på väggen ovanför sängen! Kram :)

Glitter och Marsipan sa...

Hej,låter som du haft en härlig helg.
Och vilka fina inköp du gjort..pläden ..så fin och tunikorna.
Ha det gott
kram Anette

rosenfröjd sa...

Hej shopoholic! verkar sannerligen ha varit en mysig helg!

Jag blev väldigt förtjust i pläden!

Kram/
¨M¨

Mjuka sa...

Jag brukar handla på papateri eller hur det nu stavas!! Har så mysigt pyssel där!! Har faktiskt aldrig varit på atmosphere. Bruar bli en snabbis till noa noa och shoppa kllläder!! Var har du köpt dina sandaller? Gillar massor!!
kram Malin

Tidsmästarinnan sa...

Halloj Anna,
vilken helg du har haft! Jättekul att få se lite vad du har hittat för fint, och man blev ju inte direkt mindre sugen nu på att få komma till Atmosphere någon gång, jag tycker alla skriver lika varmt om den affären.
Jag kikar in snart igen och kollar resten av dina fynd!
Kram på dig min vän!
Susanne