tisdag 1 juli 2008

Shopping på härliga Atmosphere..

God morgon!
Ja klockan är snart fem på eftermiddagen men det är faktiskt god morgon för mig, jag har varit vaken i en halvtimme! Jobbar nämligen natt, om någon mot förmodan skulle ha missat det. =) En natt kvar, sen är jag ledig till fredag kväll, då jag jobbar tre nätter i helgen. Har hört att vädret har ställt in sig på sol och värme ett par dagar nu, och det passar mig perfekt! Har saknat sommarvärmen och det känns som Juni bara försvann! Nu är det Juli! Kan man få hinna med några dopp i havet och ljumma grillkvällar innan hösten kommer, please?

Happ, nu ska jag inte hålla er på sträckbänken längre, nu ska ni få se vad jag köpte mer på Atmosphere.. =)Ett rostigt A..En madonna i liten modell..Ett kors i luffarslöjd och pärlor, som genast fick hamna på min gamla bibel från 1800-talet.Ett hjärta i zink, går att hänga också. Den stora madonnan i plast (som är till för förvaring av diskmedel, rengöringsmedel och liknande, lite kul!) och den vita tvålen i form av ett hjärta (som luktar underbart) fick jag av Ingrid i present! Tack snälla goa Ingrid!Här ser ni dem i närbild. De har fått hamna i min nyinköpta tvålask som står på toaletten.. Den blev f.ö. min pappa helt kär i och han försökte till och med köpa den av mig.. =) Men jag var också kär i den serru.. Sen fick jag nästan lite dåligt samvete när jag fick lampor och byrån av dem veckan efter, men han kanske kan få den någon gång i framtiden.. =)
Nu ska jag gå ut i solen lite tror jag, innan jag måste åka igen..
Tack snälla rara ni för kommentarerna jag får, ni är så goa! ♥
Många tyckte överkastet var fint (visst var det?). Hihi, måste bara berätta, när sambon kom hem från jobbet igår eftermiddag och såg överkastet ligga arrangerat på sängen skulle ni sett hans min! "Bara en fråga!" sa han "Ja?" sa jag "Har du fotograferat här idag?"
"Nej" svarade jag med ett leende.. =)
ha det gott i solen! Kram /Anna

11 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Hihi.. log lite åt det sista du skrev som smabon påpekade... det är ju så det är!

men så fina saker du köpte.. undrebar småt ing som passar i ert fina hem!

Skönt du är ledig lite sen då...
kram på dig
Ann-Catrin

Karin i Villa Grå sa...

Vilka fina saker du fick med dig hem! Hjärtat i zink hade följt med även mig och din madonna i plast är ju bara så cool - och kul!

Kram!

Karin

Majas mammelucker sa...

Halloj!
Mycket fint du köpte..
småler åt sambons kommentar..hihi..
Hade jätte gott! hoppas du hinner vara lite i solen!!
Kram Maria

Anneli sa...

Hej, Anna!

Vad mycket fint du fick med dig från Gbg - jag skulle gärna göra ett besök hos Ingrid i Atmosphere - den butiken verkar urmysig!!

Ha det gott,
KRAM

bykerstin o. butikblandannat sa...

Hehe va kul att du nänmner det, för så kan faktiskt min kille också säga... :p Gu va mycket fint du har köpt! Gillar stillbenet på handfatet. Själv har jag lite köpstopp för jag ska försöka spara ihop till en systemkamera, men det är ju inte lätt i dessa reatider... Ha en skön å solig dag! Kram Kära Stina

Jennyshemochharmoni sa...

HAAHAHAHHA, busted *fniss* Kul att hitta fynd! Jag blir shoppingssugen! Ha en bra helg, och sköt om dig! KRAMAR

Anonym sa...

Hi hi, C är så rolig!!! Såg hans min framför mig när han sa det där!!!! Ha ha!! Puss vännen!!!

Jes/Vita villa vila sa...

Å så fina saker du har shopat! Urmysiga!!!

Kram Jes ♥

Marie sa...

Hej Anna!
Så mycket fint du fick med dig hem från Atmosphere. Både butiken och Ingrid är ju helt underbara!
Den där plastmadonnan har min Elsa, hon har fått den i present av Lena på Lustfyllt. Jag fattade inte förräns helt nyligen att man kunde använda den som flaska, hihi.

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Kamomilla sa...

Åh lyckliga du som besökt atmosphere... Jag är nog lite avis ;) ...

Lilla Blanka sa...

Hej Anna!

Åh vad mycket fint du fick med dig hem från Atmosphere, min absoluta favoritbutik i Göteborg. Ingrid är ju så mysig också!

Kram
Mia