onsdag 4 juni 2008

Hektiskt och härligt!

Hej på er!
Här kommer ett inlägg från mig, mitt emellan jobb och en massa annat. Känns som om jag inte varit hemma och tagit det lugnt på flera dagar. På mitt extra/sommarjobb är det väldigt hektiskt just nu, många patienter och många i personalen som är sjukskrivna. Så jag kan jobba dygnet runt om jag vill! Det är ju skönt sen när lönen kommer, men nu i helgen har jag faktiskt sagt nej, min sambo är ledig från fotboll, jobb och allt annat så vi ska hitta på något ihop. Dessutom är det ju långhelg, och sommarvärmen ska fortsätta så det ska bli så skönt att bara ha det gott!

Mina förslag på hur vi kan tillbringa helgen; Åka till Göteborg och där kan vi välja mellan följande; gå på Liseberg, bo på hotell, shoppa, åka till Ikea, gå ut och äta och besöka Atmosphere (men det sista har jag inte nämnt än.. hihi), eller så kan vi bara åka en dag till Götet och shoppa lite och ägna andra dagen till att bara bada och sola vid västkusten..

Sambons förslag på hur han kan tillbringa helgen; Se invigningen av EM på TV och diverse andra fotbollsmatcher som sänds, dricka öl och äta chips, hämta pizza, spela poker med grabbarna, åka och skjuta lite på skjutbanan..
Nej, jag skoja bara, han har faktiskt varit positiv till alla mina förslag..

Kan meddela att sambon inte sett tapetproverna än, eftersom jag inte varit hemma alls har jag inte hunnit hämta dem. Jag kan även rapportera att jag städade igår, eftersom jag skulle ha Mary Kay party på kvällen, och hann allt utom extra/gäst/datarummet. Så där är det till och med rörigare än innan helgen. Sambon hade nämligen tvättat när jag jobbade. Vart tror ni han lade den rena tvätten? I garderoben? Nej i extra/gäst/datarummet såklart.. Det är tydligen min uppgift att ta hand om den när han varit så duktig och tvättat??

Idag blir det lite detaljbilder..
Jag har satt min krona i en växt (herregud, har tappat namnet..) hihi, blev rätt romantiskt iallafall.. =)

Tillägg; MURGRÖNA, nu kom jag på´t!!På kroken på skolbänken hängde jag den fina rosen från House doctor jag vann av Hanna/ I det stora grå huset..Och en blomkruka fick bli ljusförvaring, gillade den skimmriga ytan och mönstret i krukan.. det kanske inte syns så bra.. men klicka på bilderna för att förstora dem!Där i satte jag de söta små klämmorna jag också vann av Hanna/I det stora grå huset, och där satte jag ett par foton på mina föräldrar när de var små. Det till vänster är av min pappa, nej jag skoja *moaahhahaha* Min mamma är till vänster och min pappa till höger, visst är de söta?Nu återstår bara att tacka alla för de fina kommentarerna om skolbänken, blir så glad! Ni är så härliga allihop! Nu ska jag snart åka och jobba, ska bara äta lite först..

Solvarma kramar /Anna

6 kommentarer:

My Lovely Things sa...

Hej Anna!!
åh vad du har mycket just nu..Ja som vikarie inom vården kan man nog arbeta dygnet runt i vissa tider..Om 2 veckor får vi in alla härlig semseter vikarier..Blir maånga unga tjejer i år..men de verkar super goa..

Så fint du har arrangerat med gåvorna som du vann..
ha det så gott..
kram anna

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Ja det låter som helt skilda världar , din respektive mannens dröm helg ;-)
Underbara bilder , va fint du har !!
Kram/Lotta

Designe sa...

Vilken fin murgröna och jag gillar verkligen rosen du vann, ser gustaviansk ut!..Så fint det lilla bordet blev i vitt oxå!..aha, så du har blått blod i ådrorna, spännande!..det är verkligen kul att släktforska, vill veta meeer! :)
Ha en trevlig helg! Kram

LantlivsAnette sa...

Åhh vad ljuvligt , en helg bara att njuta av..jag tycker att shopping och ett besök i den underbara affären Atmosphere lät jättebra !
Visst går det bra att måla direkt på tapeten..det har jag gjort nu i gästrummet,vårt sovrum och i hela hallen..hur fint som helst..
vad fint du har pyntat med alla fina saker...
Ha det så bra Kram Anette

Mjuka sa...

Så fint du gjort det. tackar för omtanken. Det är en tung period vi går igenom nu!!!
kramar malin

Ann-Catrin sa...

Tänk ja vad man kan tycka olika.. hur man vill göra en långhelg"!
men jag tror nog ni kanske hinner med båda.. fotbollen är ju "bara" från lördag!

Så fina bilder du bjuder på... så sött det blev!!

KRAAM A-C