onsdag 16 april 2014

Projekt pågår

Hej!
Ursäkta stiltjen här, det är full rulle här och flera projekt igång samtidigt! Här kommer ett tråkigt bild-maraton, ni får nämligen bara en update på hur det ser ut just nu hemma hos oss.
 
Projekt nr 1:
Vår groventré ser ut såhär. Entredörren är placerad i nästintill marknivå, när man kommer in har man källartrappan ner till höger och man går uppför en liten trappa för att komma upp till vår lilla hall. Här består inredningen i vävtapet och beige plastmatta. Det här har vi nu påbörjat uppfräschning av. Den gula färgen är övermålad med en vit färg, den beige plastmattan ska bytas ut mot en textilmatta av något slag o.s.v.
 
 
Projekt nr 2:
Det mest spännande som händer just nu är att vi har anlitat murare för att få upp vår vedspis som fanns belägen i tvättstugan i vår källare till köket. Skorstenen är förbättrad för att möjliggöra eldning och som ni ser är stommen där vedspisen kommer att stå under uppbyggnad. Christofer har under januari och februari färdigställt lådan med spotlights över tegelväggen och målat.  
To be continued...
 

 Projekt nr 3:
Vardagsrummet är ju nästintill klart, men det är lite småsaker kvar, bl.a. målning av spis och skjutdörrar. Mannen har lagt nya klinkers under öppna spisen som ni ser på bilderna.
 


För att inte vara nog så har vi beställt ny balkongdörr och nya fönster. Dessa ska vi få hjälp med att sätta på plats inom de närmaste veckorna.
Vi har också planer på att ta ner fler träd runt huset och göra om vår framsida och uppfart. Dessutom har vi spanat på nya pardörrar till huvudentrén och planerar att renovera den.

Så ni förstår att vi har några bollar i luften just nu!

I helgen ska vi dock ta det lugnt och bara ta dagen som den kommer.
Ha det gott!
kram /Anna

1 kommentar:

Dagdrömmar och verklighet sa...

Hihi, bra att du håller C sysselsatt!! :-)
Ska bli spännande att få se spisen i köket sen!

Vi ses o hörs! :-)
Kram