lördag 30 augusti 2014

Ommöblering och så lite shopping

I vårt gästrum/arbetsrum/lekrum, ja vad man nu ska kalla det, har det skett en liten förändring. Jag budade hem en köpmansdisk på en facebooksida jag är med i, som fanns att hämta bara tjugo minuter härifrån. Har inte helt bestämt mig för om den ska få förbli i den här färgen eller inte. Funderar iaf på att byta handtagen, men det får bli framöver. Skrivbordet flyttades som ni ser och jag tycker att det blev väldigt bra. Förvaring kan man ju aldrig få för mycket av eller hur?

 Igår åkte jag en liten sväng, för första gången på länge utan barn, till stan med min syster för lite snabb shopping på eftermiddagen. Jag köpte en skinnkjol och ett linne (som jag tänkte ha på min brors 30-årsfest i höst), en lång tunn kofta och en kortare t-shirt. Det känns som om jag har varit off the shopping-market så länge att jag inte har någon aning om vad som gäller längre.. hihi. Iofs är jag inte den personen som slaviskt följer mode, jag brukar köpa sådant som jag tycker om, och det brukar bli bra.. Jag åkte till stan och hade i tanke att hitta lite vardags-klänningar och tunikor i bomull, men insåg att det fanns väldigt lite av den varan. Det verkar vara mer byxor och tröja som gäller för tillfället. ;)

En annan sak som känns ovan när det gäller shopping är att jag minskat så mycket i storlek de sista åren. I huvudet är jag kvar på samma storlek som innan, men jag inser alltid att det är för stort, och jag får gå ner en eller två storlekar, vilket iofs känns som en glad överraskning. Är ju inte riktigt lika roligt tvärtom, vilket oftast brukade vara fallet för min del förut.

Idag har jag börjat klippa plommonträdet på förmiddagen medan mannen har målat lite. I nästa vecka kommer snickarna och påbörjar vårt stora projekt; verandan på framsidan. Mannen har därför gjort stolpar och grundmålat dem. Nu är mannen på fotboll och jag njuter av tystnad en stund, sonen sover och dottern tittar på Saltkråkan.

Önskar er en trevlig helg!

Kram /Anna

2 kommentarer:

Inger - Soldat Rymans Stugor sa...

Vilken vacker köpmandisk, en ypperlig förvaringsplats för alla "braatthasaker" :)

Fröken Lycklig sa...

Å vad fint det blev med köpmansdisken! Vilken super bra förvaring! Å kul med lite shopping till dig och inte bara till barnen som det lätt blir! Hihi kram å trevlig helg!