måndag 4 augusti 2014

Helgen som gick och växt-inköp

 Disig solnedgång över de bohusländska klipporna
 
 Mannen och hunden
 
 Den enda förändring som skett i inredningsväg, på hur länge som helst..
 
 En favorit kruka med en vacker växt
 
 och lite andra favoriter
 
 
Krukan är ett loppisfynd, den har så vackra detaljer tycker jag
 
 
Hej fina!
Hur har ni det i sommaren? Vilken sommar vi har! Sol, värme, bad i massor, båt-turer och ljumma kvällar har vi njutit av. Idag har mannen börjat jobba, lilla gumman är på förskolan och jag är hemma med en liten bebis med vattkoppor. Jo men visst fick han det trots att jag helammar, men så är det. Bara att gilla läget, nu har de haft det iaf. Trots att vi fått vara hemma mycket under semestern i karantän, har vi ändå njutit av några turer till kusten, ett par turer med husvagnen och en hel del har blivit gjort med altanen. Nu är den snart klar, och jag längtar efter att få inreda och inviga den med fina vänner.
I helgen åkte vi till mina föräldrar ute i stugan, och Tage har trots vattkoppor i massor i värmen varit en väldigt tålig och nöjd bebis. Han har haft lite svårare än vanligt att komma till ro trots att han varit slö och trött, så lite extra "bära och nära" har det varit, men undra på det!
 
Vi har fiskat krabbor, badat i ljummet vatten, åkt ut med båten, tagit kvällspromenad upp på klipporna och njutit av god mat, kortspel och mycket skratt. Vi har hållit oss undan folksamlingar såklart. Jag fick t.o.m. shoppa lite inredning till altanen. En liten mysig butik med café ligger på bryggan i hamnen och där hade jag kunnat köpa mååånga fina saker. Ett par saker blev det, och nu vill jag börja inreda snart. Vi letar vita däckstolar till altanen/framsidan, någon som har några bra tips?
 
Ville egentligen bara visa er den fina växten jag köpte på Kärrstegens gård för ett par veckor sedan. De är så fina tycker jag, och i finaste krukan hamnade den i matsalen på mitt vita lilla bord med de snidade benen.
 
Önskar er en fin start på veckan!
Kram /Anna

Inga kommentarer: