måndag 14 januari 2013

Hörna i köket

Hej!
Hoppas att ni haft en fin helg. Jag har jobbat en hel del, både i fredags samt två nätter i helgen. Idag har jag sovit halva dagen, sen gick jag en promenad i solen och hämtade S på förskolan.
Tänkte visa hur det ser ut i köket för tillfället. Ni vet att här ska en vedspis komma upp, och vår förhoppning var att det skulle bli klart innan jul. Dock fick vi vänta länge på sotare, när han väl kom gav han besked om att rökkanalen var i dåligt skick och behöver repareras. I samband med att all snö kom i december fick vi avvakta med detta projekt. Det blir nog till våren om vi har tur. Annars kan vi ju sätta upp spisen utan att koppla in den, men vi känner ändå att det vore roligt att ha möjligheten att elda i den om man vill. Så länge har ett gammalt slagbord fått hamna här, med min gamla drickback. Vi gillar den lite ruffiga och oborstade känslan som blev i den här hörnan.

 

 
Nu är hallen så gott som klar, jag håller på att måla hatthyllan än så jag väntar med att visa er förrän den är på plats. Nu ska jag laga mat. Sen ska jag plocka bort adventsstjärnorna i fönstren, det är det enda jag har kvar av julen. Jag önskar er en fin kväll!
Kram /Anna
Kram på er!

8 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!
Värmer mina frusna tår inne hos dig lite. Har precis kommit hem från ridhuset. F. har tränat och vad det jääävv....kallt:)
Det blir mysigt med elden som sprakar i vedspisen sedan. Lika bra att fixa skorstenen först. Vi har fått göra om våra också, satte i rör. Får se till att ses snart!!

Kram Anna

Levindas Värld sa...

Jag håller med dig, lite ruffhet och snygga stenväggar precis som eran bryter av snyggt mot vitt å mjukt :)

Jenny sa...

Hej Anna!
Kommer bli jättefint o mysigt med en vedspis där mot stenväggen!

Gillar ditt slagbord oxå!

Ha det gott,

Kraam Jenny

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Dagdrömmar och verklighet sa...

Verkligen ett fint blickfång i ert kök!! Längesedan vi var hemma hos er nu så det ska bli spännande att se hallen och även Signes kök!

Ha det gott!! Kram

Dortesjs sa...

super fint, favoriten er de fine kasser

Photo by Maria sa...

Vilken fin hörna att ha en vedspis vid =) Saknar vedspisen jag hade i ett hus jag hyrde.. Så himla go värme..

Kram Mia

Kamomilla sa...

Det är ju jättefint det där- medans ni väntar!