måndag 28 maj 2012

Vårbilder från ängenVårbilder som kommer en aning sent, den sista veckan har det ju varit högsommar! :)
Hoppas ni haft en fin helg. Det har vi, bröllopet var superfint och mina ögon tårades flera gånger under dagen av glädje. Signe har varit hängig med feber och hosta, men hennes farmor klarade av detta galant. Igår tyckte vi dock att hon var riktigt hängig med nästan 39 graders feber så vi fick hoppa över mors-dag-middagen. Har ni blivit uppvaktade? Min ett-åriga dotter hade varit och köpt en ny BH till mig, det hade hon nog uppmärksammat att jag behövde. ;) Skämt åsido, jag har ju gått ner ganska många kilo i vikt sedan Signe kom och BH är verkligen ingen shopping-favorit från min sida, så det var en perfekt present. :)
Idag är Signe lite piggare och nästan feberfri, så jag hade planer på att gå ut och gå bort bröllopsmiddagen, men det började blåsa väldigt så det känns som om världens regnskur är på g. Vi får väl se. :)
Kram till er ni fina!
/Anna

3 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Hejsan Anna!
Vackra bilder från ängen.
Tråkigt att er söta lilla tjej har varit febrig och sjuk. Hoppas det snart blir bättre. Passerade förbi din by i lördags, tänkte på dig då. Vi hade varit på kyrkogården i Jung med blommor till svärmors grav. Var inne i er stora mataffär och köpte några saker vi hade glömt. Vad är det för stor byggnad som har kommit upp vid skolan?
Ha det gott och krya på er!
Kram Raina

Lilla Blanka sa...

Hej goa vän,

Härliga bilder, så vilsamt vackra ♥

Stackars lilla Signe, jobbigt för de små när de är sjuka...

Ja, jag var väl inte direkt frisk när jag gick på mässan i fredags, lite febrig och halvsvimmig då och då, men jag ville inte bara missa den :)

Ha det bra!
Kraaaaaam
Mia

Anonym sa...

Hej, skulle jag kunna få använda en av dina bilder i ett skolprojekt jag gör?