onsdag 9 maj 2012

Loppisfynd från i lördags

Hej!
Lite stiltje här på bloggen just nu. Jag är lite under isen, det är lite för mycket i livet just nu tror jag, jag känner mig iallafall väldigt deppig.
I lördags hade jag iallafall en jättemysig och rolig dag. Jag och Emmelie (frokenlyckliginredning.blogspot.com) begav oss på lördagsmorgonen mot Hjo. Vi hälsade på Anna (vita verandan) och fick nybakad rabarberpaj och kaffe. Mums! Tusen tack Anna för trevlig visit och gott fika, alltid lika mysigt att träffa dig! Efter detta begav vi oss till loppisen hos Marie. Så mycket folk! Man fick gå flera varv för att se vad som fanns. :) här ser ni två av mina inköp, två florabilder. Tänkte ha dem i Signes rum, men så länge fick de hamna här på min fina krokhylla i vardagsrummet. Jag köpte ett par saker till, men de får ni inte se än på ett tag, de ska nämligen vara i vårt nya kök som kommer om några veckor!! :) Arbetsrummet är klart också, jag visar er bilder därifrån en annan dag.
Kram Anna

7 kommentarer:

Vit dröm sa...

Åh vilka fina florabilder! Är också ute efter något liknande... Hoppas du snart känner dig gladare, tråkigt när man känner sig deppig.
Ha en skön kväll!
Kram Anna

Sandra på Ön sa...

Så fint och vilket vackert bord. Hoppas att du snart känner dig piggare, är ny läsare här, men fick en känsla av att du har en liten hemma. Även om det inte hjälper dig, så har jag under nästan 1 år varit väldigt deppig en del perioder. Nu har jag äntligen börjat känna hur jag ska strukturera upp vardagen utan att stress upp mig själv. Kram från Sandra

Unknown sa...

Kul att träffa dig med, det får bli lite oftare bara:) Vi ska boka in en varm eftermiddag med lite grillning! Hoppas du inte är deppig så länge till, livet är för kort för det!!!

Hoppas ni hade trevligt sedan, hon blev allt bra paff ändå!

Bordet är jag så avundsjuk på....

Ha det så gott så hörs vi!
Kram Anna

Marie sa...

Hej Anna!

Ja det var helt otroligt mycket folk i lördags, kul att du gjorde några fynd!

Hoppas du snart känner dig gladare igen, är jobbigt när man känner sig nere och deppig.

Kramar Marie

Vintage House sa...

Hoppas att du känner dig bättre...
missade helt dig i lördags synd...
ska bli kul och se vad du kom hem med....
ta hand om dig
ha en go torsdag...
kram
sandra

Fröken Lycklig sa...

Vännen!Hoppas du känner dig bättre igen och inte är deppig längre! njut av tillvaron! fina bilderna blev! hoppas vi ses snart! kram kram

Lilla Blanka sa...

Hej du fina!

Så roligt att träffa dig igen!
Hoppas att du känner dig bättre...skickar min största styrkekram...

Kram
Mia