torsdag 24 maj 2012


Här sitter Signe och plockar vitsippor.. =)
Som sagt cyklade vi till traktens äng för ett par veckor sedan. Då var det inte så varmt som det är nu, och den fina fiskartröjan som signe fick av min "plastfarmor" kom väl till pass. Jag tycker de är så fina. Passar bra till jeans och de röda fina kavat-skorna jag köpte tidigt i våras. Nu är det sommarklänning, keps och sandaler som gäller istället! Vilket väder vi fått!
Jag jobbar ikväll och imorgon på dagen. C ska vara hemma med elektrikern som ska dra el i köket. Signe ska vara med farmor. På eftermiddagen ska vi ha urn-nedsättning för C:s morfar. Sen är det bröllop som gäller i helgen! Underbart! Och mors dag.. Undrar om Signe kommer ihåg..? ;) På måndag kommer snickarna och spikar panel på väggar och tak samt lägger golv i köket. Den 4:e kommer köket. Just nu håller vi på och knackar fram en tegelvägg. :) Åh vad fint det kommer bli!
Tack för de fina kommentarerna jag får. Kramar i massor till er! Önskar er en trevlig pingsthelg!
/Anna

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!
Ja nu är det skönt ute.
Det har varit så kallt så nu njuter man. Du har fullt upp hör jag....kul att det går framåt med köket. Din framsida ser så mysig ut. Jag borde ta tag i min trädgård....

I helgen ska vi på hopptävling och på söndag hoppas man på att bli lite uppassad!

Hälsa bruden!

Kramar Anna

Photo by Maria sa...

Söta lilla Signe..
Klart hon kommer att komma ihåg Mors dag ;)

Ha en fin fredag..

Kram Mia