torsdag 16 februari 2012

Köksplanering

Hej! Hoppas ni hade en trevlig alla hjärtans dag! Vi har haft det mysigt två dagar i rad. Igår firade vi nämligen 10 år tillsammans, och 5 årig förlovningsdag. Vi fixade barnvakt och åkte ut och åt tillsammans för första gången själva på över ett år.. :) jättemysigt, sen såg vi på bio, det var också ungefär ett år sedan sist. Mys! Jag hade faktiskt köpt en flaska champagne dagen till ära, men när vi kom hem igår kväll var vi så trötta så vi stupade i säng. Den får vi korka upp till helgen istället.
Tänkte att ni ville se köksritningarna. Vi är inte riktigt klara än, vi ska kolla på något mer ställe och se om vi får fler idéer, men det är lite ont om tid sen jag börjat jobba, så vi hinner inte med allt vi vill göra. Golvet på kontoret är fortfarande i rivningsstadiet.. ;)
Det som inte är spikat med köket är om vi ska ha sittdelen, skåpet och skafferiet på den väggen ni ser på ritningen. Ev ska vi platsbygga ett skafferi istället, men frågan är bara var.. ;) Köksdelen och kyl och frys är vi överens om, det är bara frågan om öppna hyllor eller överskåp som kvarstår. Bredvid kyl kommer vi installera en vedspis. Vi ska ev ha en köksö av något slag, men ev en mobil sådan. Ni får gärna ge råd!
Ikväll och imorgon ska jag jobba, sen är det helg igen! :) vi ska ha kalas för Signe, hon fyller ett år nästa vecka.
Kram Anna

Ps. Bilderna hamnar i oordning hur jag än gör men hoppas att ni kan se det framför er ändå..

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ser jättefint ut. Snyggt med inbyggt...
Man får klura lite fram och tillbaka men en sittdel är ju inte så dumt om man har plats. Är det kul att jobba? Jag har nu börjat i hemsjukvården istället och känner att jag har "kommit hem". Lät mysigt det där med middag på tu man hand, du skriver att det var över ett år sedan, det var väl inte så länge....;)

Gratta lilla Signe från mig!
Nu ska jag baka ut mina semlor.

Kram Anna

Dagdrömmar och verklighet sa...

Hej Anna! Nu har jag också börjat blogga, har än så längre bara smyg-bloggat lite för mig själv. Får väl se om jag blir fast eller inte i detta träsk!

Gällande skafferi är det väl alltid fint med ett platsbyggt även om det på ritningen också är fint! Kanske känns det mer personligt med ett platsbyggt. Svårt val med öppna hyllor eller skåp, kan du inte få plats med både och?! Om du ska ha överskåp tycker jag som sagt att det är fint när de går hela vägen ner till bänkskivan men då försvinner ju en del av den ytan å andra sidan..

Lycka till! Vi kommer nog hinna stöta och blöta era köksplaner några vänder till för det är ju viktigt att det blir rätt! =)

Kram Malin

Kamomilla sa...

Vad kul att få lite egen tid! :=

Måste vara jättesvårt att planera ett kök!? Hur ska man kunna bestämma sig liksom?

Marie sa...

Mysigt med liten egen tid tillsammans, det behöver man ibland! Vet ärligt talat inte ens när vi var på bio sist (bara jag och maken), känns som hundra år sedan, hihi.

Köket ser jättefin ut!!!

Trevlig helg!
Kram Marie