måndag 20 februari 2012

VARDAGSrum

God morgon!
Idag får ni se hur det ser ut hos oss en vardagsmorgon i februari.. Helt ostylat. Om ni tittar noga ser ni att allt är utom räckhåll för små fingrar, fjärrkontroller i fönstret, kameror på byrån.. :) jag plockar upp och Signe följer efter och river ut.. Så håller vi på. :) ni ser det upprivna golvet på kontoret bakom grinden. Den fina lådan köpte jag på loppis för 10 kr förra året. Den har fått bli vit.
Ikväll och imorgon väntar jobb, sen är jag ledig till helgen. Sista veckan på upplärning, sen ska jag klara mig själv, fast med snälla folk att fråga såklart. Jag räknar ner med en aning nervositet och skulle helst göra alla dagar denna veckan för att riktigt suga in allt jag kan nu i slutet.. Jag hade tänkt göra onsdagen också men enligt chefen gjorde jag för många turer för mina 75%, så jag fick ta bort en.. Typiskt. :)

Ha en fin dag! Nu ska vi gå promenad i det soliga vädret. :)
Kram Anna

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Tyckte att första blåmärket var det värsta! Det är en balansgång det där för samtidigt måste de ju få prova nya saker o utmana sig själva.
Tänk att hon redan är 1 år!:)
Lycka till med jobbet också, kommer att gå jätte bra!:)
Kram

Unknown sa...

Så ser det gärna ut, fint fast det är ostylat! Man glömmer så fort men jag har genomgått det där (vad gammal jag kände mig nu:)
Kul att du verkar trivas på jobbet. Jag trivs med att jobba på distriktet jag med. Här är vi sega. Mår inte särskilt bra, men Jacob är pigg så han vill ha lite fart....

Vi måste se till att träffas snart. Vill ni komma hit en lördag kanske...?

Kram Anna

Dagdrömmar och verklighet sa...

Härligt med lite ostylat tycker jag, behövs nog mer av den varan i den ofta så perfekta bloggvärlden! Eller har alla det så perfekt som det ser ut på bilderna?! Jag har inget barn som springer och river ut saker (än!) men ändå hamnar det tidningar, papper och småprylar lite här och där.. Att plocka och rensa är en evighetsgöra!

Det kommer gå fin fint på jobbet, du är noggrann och ansvarstagande och det är det viktigaste i ditt yrke!

Vi ses! Kram