söndag 19 februari 2012

Kalas

Gokväll vänner!


Idag har vi haft ettårskalas för vår lilla goding.. Idag hade vi för familjen, men vi ska allt bjuda in till ett litet barnkalas också.. men det får vänta, jag jobbar två helger i rad nu..


Signe har fått så många fina presenter! Hon fick smaka på sötsaker för första gången (förutom incidenten med rischokladen före jul), i form av prinsesstårta.. men hon smakade en sked och sen ville hon inte ha mer.. Däremot fruktdrycken jag köpt istället för söt saft var väldigt omtyckt. Vårt lilla charmtroll går nu omkring som en liten staplande robot, åh så gulligt det är när hon staplar fram, men oj så många gånger man får hjärtat i halsgropen när hon ramlar.. Än så länge har det inte hänt något allvarligt som tur är. Hennes favoritsyssla är att sitta i vår ektrapp. Grinden sitter på första trappsteget och hon brukar klättra upp där och stå och skaka galler, eller sitta och filosofera.. Hon har än så länge ganska bra koll på läget men jag förbereder mig på en del smällar framöver..


Här kommer lite bilder på ett kalaspyntat vardagsrum. Lite ballonger, servetter, födelsedagståget och en flagga fick det bli. Vi gjorde det enkelt för oss idag med köpt smörgåstårta och prinsesstårta.Här har ni blivande ettåringen.. På tisdag smäller det! Jag visar säkert lite presentbilder i veckan, men vi ses nog framåt veckan, jag jobbar nämligen..


Önskar er en fin start på veckan!


Kram /Anna

1 kommentar:

Fröken Lycklig sa...

Hej vännen! fin fin dukning!! snart är det dax för Signes stora dag!!! imorgon smäller det hipp hipp hurra!!! tycker ändå på något vis våra dukningar påminner om varandras utan att ens sett varandras..mysiga födelsedagstågen.. hihi kramar på dig!