måndag 12 oktober 2009

Så mycket fint vi fått

Hej!

Tusen tack för alla hälsningar ni lämnar efter er, ni är så goa allihop!
Då var det måndag igen. Det måste vara någon som vrider upp tempot på tiden, jag tycker det känns som det bara går fortare och fortare..
Idag visar jag några av de presenter vi fått de senaste veckorna. Klicka på bilderna så blir de större. Uppifrån med start från vänster är det ett syskrin, knapp-burk, spetsduk och ljusstakar från svärmor och svåger (inköpta på Balders Hage), gottigheter från mina barndomsvänner med respektive, trådfat med myrtenträd, servetter och ljus från min ena bror med respektive (inköpt på Almas hus i Vara), ljusbricka och blomma från en vän (från Skapande Händer). Och detta är inte allt! Så mycket fint vi fått, och alla vet precis vad som passar oss.. tack!!

I födelsedagspresent fick jag av mina föräldrar; en ring, en parfym, ett presentkort på en spadag och en lykta. Av min bror och hans tjej fick jag fatet med fina saker som visas i mitten av collaget ovan. Av svärmor och svåger fick jag det som visas längst upp till vänster i collaget. Av sambon fick jag... en cykel! Han hade lagt rosor i korgen med och skrivit ett jättefint kort.. oj så glad jag blev- började nästan gråta. Den visar jag en annan dag. Liksom inflyttningspresenten vi fick av svärmor och Christofers bror.

Ha en bra start på veckan allihop!
Kram /Anna

13 kommentarer:

Designe sa...

Grattis i efterskott! Så fint du hade dukat och vilka fina presenter! Kram :)

MiaMaria sa...

Grattis i efterskott Anna!
Så många fina presenter du fått och en cykel av sambo!

Ha en bra vecka!
MiaMaria

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs!1 Så mycke vackert du fått! Sött syskrin!
Skapande händer har ju så mycket fint!! Var inne där o dreglade i lördags!! Lillen måste ha en ny spjälsäng, de hade en sååååå vacker!! Men kostade 7oooKr!!!!!
Då får det bli ikea istället;))

Kramelikram Millis ♥
Ha en fin vecka!!☺

IKT i min vardag sa...

Vilka fina presenter du fått, grattis också :) Killens present hoppades jag att du fångade på kort, så gulligt av honom!

Kram Linda

Photo by Maria sa...

Vilka härliga presenter.. Jättefina..

KramMia

Kamomilla sa...

Oj så mycket fint! och så romantisk han var, gubben din! Gulligt!

Grodmamman sa...

Vad många fina presenter du visar! Kul när folk köper sådant som man verkligen vill ha!:)
Kram

Tidsmästarinnan sa...

Hej Anna! Har jag sagt grattis förut?
GRATTIS!!
Jag tycker också jag har fått så himla fina presenter på sista tiden, vet inte om det har att göra med att snälla vänner och familjen kikar på bloggen och ser vad man gillar...
Härligt med en cykel, blompyntad och allt, av din goding.
Kram kram!
Susanne

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj det var verkligen inte illa vilka vackra presenter och fina gåvor, var det födelsdag, jämnt? Grattis i af!! Ska kika i de andra inläggen med.. nej, min mamma har ingen egen blogg men kikar flitigt in hos andra! Mari.

Maria - Villa Krutbruket sa...

Tack för dina rara ord :D Ja vi är rätt nöjda med huset, trivs som fisken i vattnet..

Åh du har fyllt år, Grattis grattis! Många fina presenter..

Kram Maria

Ann-Catrin sa...

hallå Anna!

Du det var inga dåliga presenter..ojoj och en cykel.. lycka!!


Stor kram
A-C

Domus Dulcis Domus sa...

Verkar som om din omgivning vet vad du gillar!! Mycket fina saker, den där cykeln låter ju inte fel. Här är det nog tyvärr T som mest behöver en ny cykel. Kramis

bykerstin o. butikblandannat sa...

Stort grattis i efterskott!! Va roligt med presenter.
Oh jag vet! Tiden går så himla fort! När jag var yngre och gick i skolan minns jag hur jag tyckte att dagarna segade sig fram till helgen. Nu svischar dagarna förbi och man vet knappt vad man hunnit med/inte hunnit med. Hoppas du får en jättebra onsdag!
Kram Kerstin