lördag 31 oktober 2009

Förberedelser...

..inför något stort.. och smått! hihi..
Nej det är inte jag som ska ha barn, men däremot ska jag bli faster i början av Februari.. =) Ska bli väldigt skoj och spännande!
Vad kan då passa bättre än att ta fram våra gamla leksaker igen! Som t.ex. min gamla dockvagn..

Jag tycker den är väldigt söt med det rödrutiga tyget och den flätade korgen.. tyvärr har handtaget gått sönder som ni ser.. men det kanske går att sätta dit ett nytt.


Kanske kan jag också skylla på det kommande syskonbarnet att jag köpt en utdragssäng! Hihi.. en del av er måste tro att jag blivit galen! men den kostade inte många kronor och det dröjer ju förhoppningsvis inte jättemånga år innan det blir vår tur heller.. =)

Idag har jag tagit det lugnt efter flera dagars praktik. Igår hade jag slutbedömning och en klinisk examination, vilket innebär att jag skulle visa att jag kunde rapportera en patient, knyta an det till litteratur och lagar och sedan visa för läraren att jag kunde utföra en uppgift med den patienten. Det gick bra! Men jag var väldigt nervös... och idag är jag ganska trött i huvudet.. Jag borde skriva på min tenta som ska vara inlämnad nästa vecka, men jag har inte riktigt orken. Istället har jag sysselsatt mig med något så inteligensbefriande som att kratta löv och fixa ute!
Ha det gott i helgen!
Kram /Anna

12 kommentarer:

Domus Dulcis Domus sa...

En sån söt dockvagn.... jag har tyvärr haft lite för stor städlust genom åren och slängt en hel del av mina gamla saker. En trädgårdsdag kan vara ett bra sätt att finna ny energi. Ha det gott kram Ulrika

Grodmamman sa...

Vilken söt dockvagn!:) Jag hade en i röd galon, den finns kvar hos mamma.
Kram

Kamomilla sa...

Vilken söt dockvagn! ta vara på den!
Lycka till med tentan!

Photo by Maria sa...

En exakt likadan dockvagn hade min dotter Amanda när hon var liten, undra om den finns kvar hos sin pappa där det finns en lillasyster till mina barn som skulle kunna ha nytta av den snart :-)

Njut av natten och söndagen..

Kram
Mia

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Jag ska bli faster i januari! Det blir tredje barnet min bror får. Min dockvagn var då verkligen så ranglig och plastig, så den fick hans dotter leka sönder. Men din var då så himla söt, så var rädd om den.

Ja oj Anna du är så himla duktig på att läsa. Haha själv så kan jag nu förtiden knappt hjälpa min son som går i 6:an med läxorna =D.

Kram Anita

Ekomam sa...

Hej Anna! Vad roligt med lite låne-bebisar i närheten! det väntar vi också , massor, i början av nästa år. Ska bli kul att för en gång skulle inte vara den som har minst barn så fort vi ska göra något. Och även för att man kan få låna en helt färsk bebis och sedan lämna tillbaka den. Visst är det roligt att kika igenom sina gamla leksaker och minnas. Roligt också att man kanske kan få dem till lite rolig inredning i sitt "vuxna" hem!
Vad härligt ni får det i ert hus. Så nyfiken på hur det fortgår! Om ni känner att ni kört huvudet i väggen, så får ni gärna komma på studiebesök i vårt renovering haveri! Sånt kan lätta upp ibland!
Må så gott, kram Carolina

Hanna sa...

oj så söt dockvagn
Hanna

Lilla huset på prärien sa...

Vilken underbar gammal dockvagn! Så roligt att du har sparat på den. Den måste du behålla till dina egna barn en dag. Det görs inte sådana leksaker idag.

Har helgen varit bra annars? Det låter så :) Själv har jag haft en lugn och skön helg precis som jag vill ha det!

Stor kram Jenny

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

så söt!! grattis till syskon barnet i förskott då!!!
här har med sparats alla gamla lleksaker...lite kul att ta ftam o visa mina barn!

kram millan

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Åh vad härligt att bli faster. Vad kul att du sparat saker som den fina dockvagnen.Det är skönt att greja i trädgården när man har mycket kring sej, det rensar hjärnan.
Ha de gott//Marie

Mariah sa...

Va fin din blogg är Anna! Brukar gå in och läsa lite då och då, för inspiration och mys! har försökt själva att ge mig in i bloggvärlden, får väl se om det är något för mig. Gör ingen stor grej av det utan testar först för att se om det är något för mig!
Kika in och säg vad du tycker!!
nydagnyamojligheter.blogspot.com

Kram,Mariah!

Designe sa...

Vilken supersöt dockvagn! Skönt att uppgifterna i skolan gick bra! Ha en skön helg! Kram :)