fredag 23 oktober 2009

Närbilder i omgivningen

Hej!
Tack för alla era hälsningar, de värmer så! Vissa av er undrade om det var något allvarligt, men det är det troligtvis inte. De tog en massa prover men jag har inte fått svar än, och det brukar väl vara ett gott tecken.. om de hade sett något konstigt hade de förhoppningsvis ringt.
En sak jag verkligen gillar med min kamera är att jag kan ta närbilder.. så en dag för ett tag sen roade jag mig med att gå runt i huset och försökte hitta några detaljer att fota.. det här är en sån.


Jag tycker att själva kranen är fin.. det var tyvärr lite svårt att ta bilder utan att få med den inte så fina bakgrunden.. men men- det var ju mest för skojs (och övnings) skull.
Ja kranen tillhör då en gammal kopparkittel som de använde när de tvättade kläder förr. För många år sen lämnade min svärmor in den för iordningställande, och sen hade hon ved i den. Någon som har någon annan idé? Jag har funderat på att ställa någon större krukväxt i den- kanske kan den bli julgransfot? hihi..
Ja det här blir då ett tips från en amatörfotograf- kolla runtomkring dig! Några små detaljer kanske gör sig riktigt bra på bild.. =) Här kanske det blir fler sådana bilder den närmaste tiden. Jag har nämligen fullt upp. Eftersom jag missade en del timmar på praktiken när jag var hängig- blir det väldigt komprimerat nu i slutet!
Så om ni inte ser mig här i blogglandia de närmsta två veckorna, så vet ni vad det beror på.

Trevlig helg alla goa!
Kram /Anna

5 kommentarer:

Designe sa...

Häftigt med närbilden! Visst är det kul att fota närbilder?! Jag gillar det oxå! Jag tycker kopparkitteln passar jättebra till ved! Ha en trevlig helg! Kram :)

Maria - Villa Krutbruket sa...

Trevlig helg tillbax! :D

Kamomilla sa...

Vilken underbar kopparbalja!!!
Kanske ha kuddar och plädar i den?

AkH sa...

Vilka fina bilder, härlig koppargryta! Ser mysigt ut!
Ha en skön söndag!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

Ann-Catrin sa...

Morrn Annagumman!

Härligt närgångna bilder.. vad duktig du är alltså!1


ta det nu lugnt och vila mycket...

stor kram
A-C