torsdag 21 maj 2009

Ut med det nya, in med det gamla!

Halloj!

Hoppas ni har en skön kristi himmelsfärd! Jag har varit på middag idag och njutit av god mat och gott sällskap! Imorgon är det jobb igen för min del, dessutom dubbla pass, gör först dagen på kontoret och sedan natten på sjukhuset. Ibland undrar jag varför jag aldrig kan säga nej, det måste vara en av mina största laster.. men det är ju trots allt väldigt roligt på mitt extrajobb på förlossningen.


Idag tänkte jag visa er lite förändringar som gjorts i Vardagsrummet. Några möbler har försvunnit och några har tillkommit.. HÄR ser ni lite av vårt tidigare soffbord. Ingen höjdare med ljus faner.. Här är vårt nya.. eller gamla.. beror på hur man ser det. Ett pelarbord blev det. Naturligtvis målat i vitt. I bakrunden ser ni ett annat aber, TV-bänken.. men jag tror den kan bli ganska bra som vit.. så det får bli ett projekt i sommar, i samband med flytten.



Här ser ni ett bords-tillskott till.. ett gammalt klaffbord. Jag har bara målat det en gång med svart vattenbaserad grundfärg.. tänkte måla ett lager vitt och göra det shabby.. men tyckte att det svarta gjorde sig ganska bra på det här bordet.. med den slitna skivan.



och ser ni, där står tavlan som är ute på försäljning på Tradera.. Gör nog inget om jag inte får sålt den.. tycker om när flera tavlor med mörka ramar och svartvita motiv sitter ihop på en vägg, blir ett så fint blickfång..



här är också en sak som skulle bli fin vit.. men oj vad jobbigt det verkar att måla det.. alla små detaljer.. glasskivorna sitter på plats med hjälp av lister som är fastspikade på insidan.. vet inte ens vart jag ska börja.. =)


Gungstolen hamnade här i hörnet.. HÄR i bakgrunden ser ni fåtöljerna vi hade tidigare.. De är sålda nu.



Såhär ser det ut.. helt ostylat, Frasse har lämnat en leksak i gungstolen därborta.. tidningar ligger i soffan.. men det är ju så det ser ut för det mesta.. =) Min mamma som var här en kväll i veckan tyckte att det såg ut som vi höll på att packa, hon förstod inte alls vad jag höll på med.. det såg rörigt ut tyckte hon. men jaja, alla kan inte tycka om det man själv gillar, så är det bara. Hur roligt vore det om alla tyckte lika!?



I en sockerlåda har jag mina käraste böcker.. De som handlar om Feng shui, loppisfynd och såklart Franske stemninger..


Nu ska jag gå ut med Frasse.. "ses" en annan dag!
Kram /Anna

14 kommentarer:

Millas hem sa...

Hejsan!
Så fint, så fint!
Bordet med svart underede är supersnyggt!
Trevlig kväll!

Kram Camilla

Majas mammelucker sa...

Halloj!
Vad fint det blev ..lite läckert att bara måla underedet.
Hade gott!

Kram Maria

Annabella sa...

Hej!
Vilken vacker blogg du har. Hittade hit via Kamomilla :)

Ha det så bra!

JAG! sa...

Hej Anna! Vilka underbara saker det kommit hem till dig! Älskar slagbordet...Den kan gott å väl vara svart...det är lite häftigt...=).
Massa kramar ti dig jäntan;)...

Hem och Lycka sa...

Vilka finfina bord och sockerlådan är ju så snygg. Har en margarinlåda från farmor och farfar som är mig hemskt kär.

kram Mia

rosenskära sa...

Ett rum att leva i, du har fått ihop det jättefint Anna!
Slagbordet blev riktigt bra med svart underrede, frågar du mig är det klart som det är...

Nu ska jag baka jordgubbstårta åt maken!

Kramar/Lena

carina sa...

hmm ditt bord det runda är precis ett sådant med sån fot jag har letat efter. Hoppas denna sommar hitta ett sådant. Så man får väl besöka sommarens loppisar nu när sommarsäsongen börjat.

Lilla Blanka sa...

Hej Anna!

Vad jättefint klaffbord! Det blir säkert jättesnyggt vitt och shabby, men jag tycker det ser jättefint ut redan nu!

Vad mysigt att jobba på förlossningen...jag jobbade en gång på neonatal, så gulligt.

Kram
Mia

Grodmamman sa...

Säger som de andra, vilket fint slagbord! Det hade gärna fått flytta hem till mig!:)
Tänkte på dig idag när jag handlade från en av dina favoritaffärer här i stan! Funderade på om jag kanske träffat dig där någon gång utan att veta om det!:) Hittade jätte fina bokstäver där.
Ska ni flytta?
Kram

Ekomam sa...

Hej Anna!
Precis som alla de andra tycker jag också att det blivit jättefint. Slagbordet är perfekt, just som det är. Snyggt att bryta av med något som inte är helvitt också.

vad kul, ska er flytt bli av så snart?? Isf har jag träffat en av dina nya grannar, som också ska flytta in nu i sommar! Jättetrevlig! Hoppas du har en härlig helg. Här snickras det för fullt, men nu ska vi iväg på middag! In i duschen! Kram på dig

MiaMaria sa...

Hej Anna!!

Så fint du har gjort det...och det runda bordet är ju bara så vackert....och som du säger ser det jobbigt ut att måla lilla skåpet...men det blir nog kanon som vitt...

HA´en bra helg!
MiaMaria

Jenny sa...

Stort GRATTIS till att tentan gick bra! Så glad för din skull :) Superfint du har fixat hemma också!Alltid lika mysigt att titta in hos dig:) Stor KRAM och trevlig helg!


Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Maria sa...

Hej Anna!
Det blev jättefint och extra roligt när man fixat till det själv. Det är halva nöjet.
Ha en skön kväll!
Maria

Huset vid ån sa...

Vilken mysig blogg du har....Ha en fortsatt trevlig helg! Kram Therese