söndag 17 maj 2009

Utrensning pågår!


Hej på er!

Vilket skönt väder vi har här i västsverige idag, soligt och fint, synd att det blåser lite kallt bara.. men jag och sambon har suttit ute och fikat på varsin glass så så kallt är det minsann inte! =) Jag jobbade inatt, så jag sov till kvart över tolv, då gick jag direkt ut i trädgården och drack kaffe med sambon och hans kompis Marcus och hans lilla dotter Elsa, eftersom de redan satt där i solen..

Jag har väl berättat förut att jag ofta blir rastlös när jag jobbat nätter.. Det är precis som om jag får lust av att fortsätta greja hemma när jag satt igång på jobbet. Konstigt, eftersom man ofta är ganska trött.. men det har hänt flera gånger att jag satt igång och rensat, skurat skåp eller något annat när jag är just trött! Det är väl någon form av överskottsenergi jag får när jag är övertrött eller något..

Idag gick jag iallafall ner till tvättstugan och skulle byta maskin, men den var inte färdig än.. så jag kikade in i förrådet lite, har tänkt så många gånger att jag ska sälja en massa saker på loppis.. men idag fick jag nog av all bråte, en stor kasse slängde jag, en ska jag köra till kupan och ge bort, men några saker ska jag sälja på Tradera..

Bland annat en pläd med mormorsrutor! Så om någon är sugen på en sådan (eller lite annat smått och gott, bland annat en jesus-tavla och en liten medicinask) så klicka HÄR
Kram /Anna
PS. Grattis till Norge som vann inatt! Jag tycker låten är kanon! Kunde ju inte passa bättre på nationaldagen och allt..

10 kommentarer:

Grodmamman sa...

Stämmer ortsnamnet i dina annonser så bor vi ju väldigt nära varandra!:)
Har två gamla klasskompisar som kom därifrån!
Härligt att rensa lite, jag tycker också att det är så skönt att rensa här hemma.
Kram

IKT i min vardag sa...

Grattis till att ha klarat tentan! Här har mycket rensats och slängts det senaste. Nu börjar flytten närma sig...Hur går det med huset ni bjöd på?

Kram Linda

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja men jag är likadan! Efter ett kvällspass så kunde jag också börja städa i huset! Hihi en gång så bytte jag gardiner i köket!

Har också rensat som bara den. Så skönt att bli av med en massa skräp. Alltså ibland så kan man spara det mest otroligaste saker, som man inte ens vet vad det är =)

Härligt att du klarade tentan!

Kramisar Anita

Marie sa...

Här är en till som har rensat idag, sååå skönt, känns som en befrielse, hihi.
Nu är hela bilen full med grejer som ska lämnas på second hand butiken i grannkommunen.
Funderar också starkt på att ha loppis i trädgården någon helg framöver, vi får se!

Här har vi också haft soligt och varmt idag, härligt!

Ha en bra vecka Anna!
Kram Marie

lottens vita och gröna sa...

oh blev det några bebbar i natt då...alltså på jobbet, hihi!

tänkte på huset, har ni släppt det eller budar ni på?

guuu vad skönt att rensa, måste ta tag i det...

varmkram lotten

Lilla huset på prärien sa...

Säger som Lotten - gud så skönt att rensa ur! Det måste jag verkligen också göra. Tänk om jag också kunde ha lite överskottsenergi någon gång. Eller ja... ganska så bra energi brukar jag ha på morgonkvisten men den går alltid åt till en massa andra saker!

Kraaaaam J

Mitt smultronställe sa...

Ja det gäller att hålla i gång så man inte somnar....
Skönt att få röja ibland!

Hoppas du får en bra dag, kram camilla.

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Va du är duktig !!
Du får gärna komma hem till mej med din överskottsenergi och rensa !! Trots att det mesta vore utrensat sen flytten förra året så finns det fortfarande hur mycket som helst i lådor i källaren som jag inte har hjärta att kasta . Men jag borde ju göra som dej skänka och sälja !!
Nu ska jag in och kika på dina saker på tradera !!
ha det gott nu och hoppas du får lite mera ro , måste vara svårare på sommaren oxå att jobba natt !?!?
Kraam !

Stämningsfullt sa...

Hej!
Skönt med en utrensning! Kan knappt vänta tills det blir dags för barnen att byta rum för då ska det rensas som bara den, haha :)
Ha det bra!
Kram!

Designe sa...

I söndags var det verkligen kanonväder! En riktig sommardag!..även måndag förmiddag. Idag har det varit fint, tokåskat och tokregnat! Imorrn blir det en målardag för mig..ska måla två stolar, skönt att få det gjort..tar nog inte lång tid alls! Lycka till med försäljningarna! Trevlig helg! Kram :)