fredag 29 maj 2009

Trevlig helg!!

God kväll!
Här kommer lite fler detaljer från uthuset. Det är som finast där nu med blommor vid den gamla dörren. Jag hade tänkt att ställa ett planteringsbord där längs väggen, men nu får det bli ett projekt i vårt nästa bo. =)

Ikväll blir det lugnt, sambon spelar fotbollsmatch, jag har cyklat nästan en mil med Frasse, så han ligger och sover nu.. Ikväll blir det viltkött med klyftpotatis, sås och sallad, och såklart ett glas rött till det.. Sen kan ni räkna med att vi sover sött i soffan till en film.. ;)

Imorgon ska vi hjälpa min lillebror och hans tjej att flytta, på Söndag ska vi måla sommarstugan. Lovar att ta lite kort så ni ser hur det ser ut där. Glöm inte era mammor på söndag! Hur brukar ni fira? Vi brukar träffas och äta med familjen, hemma eller ute på någon trevlig restaurang. Sen brukar jag köpa något litet också, förra året blev det lyxig choklad till både mamma och svärmor.
Trevlig helg!
Anna ♥

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Imorgon är det klassfotboll för sonen, så lördagen är planerad från 9-15.45!:)
På söndag har det kört ihop sig lite då vi är bjudna både till min mormor och till sambons föräldrar ungefär samtidigt. Jag väljer mormor då hon fyller 89 år den 8 juni. Krasst sett kan varje mors dag nu vara den sista och då vill jag inte missa den med henne!:)
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Ahh vi fick precis hem ett halvt viltsvin som vi ska ta hand om och slänga på grillen i sommar :) Finns ju ingenting bättre än vilt! Och fisk :)

På söndag... ja vi får se om jag kanske får åka iväg en sväng på auktion *ler*.

Kram Jenny

MiaMaria sa...

Hej!

Vackert!

Här ska de också hjälpas till med flytt denna helg....även fotbolls match denna dag...så denna helg lär väl också rusa förbi......

HA´en skön helg!
MiaMaria

JAG! sa...

Trevlig helg du med Anna. Kan vi inte ses snart, vi är ju apekassa på detta här Ja skulle vilja ta en loppis tur kanske...eller bara få komma hem till dig och fika. Båda är ju faktiskt en toppen idé enligt mig=)...Massa kramar

Stämningsfullt sa...

Hej!
vilket vackert gammalt uthus!