måndag 11 maj 2009

Äntligen...

...kom idag det andra numret av den nya härliga tidningen "Leilas country living" hem i brevlådan!

Så ikväll ska jag sätta mig och njuta i soffan med Leila.. Det ska bli skönt. Jag har nämligen inte varit hemma så mycket de sista dagarna. I Torsdags sprang jag vårruset, i Fredags var jag ute och åt med ett gäng tjejkompisar, i Lördags åkte jag med ett annat tjej-gäng till Göteborg och kom inte hem förrän igår kväll. Det har varit så roligt! Tänk vad bra man mår av att få komma bort lite ibland, bara skratta och umgås! Vi har shoppat, varit ute och ätit, druckit vin, dansat till sena natten, shoppat lite till och fikat.. Hittade av en slump till Grandma´s igår, jättemysig butik med många vill-ha saker.. sen gick vi via Haga till Atmosphere.. Som vanligt hade jag kunnat köpa hela butiken. Men konstigt nog köpte jag ingenting. De saker jag ville ha var nämligen lite dyrare och det har jag inte råd med just nu.. eftersom jag inte jobbat så mycket under tentaläsnings-perioden.. men nästa besök lever de sakerna farligt!

Nä, nu är det jag och Leila.. och mitt nya gröna the.. som är inköpt på NK och heter Skärgårdsnatt.. Vad sägs om det? =) Det doftar och smakar ljuvligt!!

Kram /Anna

11 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

hallå anna, gu så härligt rushigt du har det, var duktig du är som vårrusar!


fick med leilas idag...tyckte utsidan var hmmm amerikansk...men den var bättre innuti!

varmkram lotten

Lilla huset på prärien sa...

hej anna!!

fick också den tidningen idag och den är himla trevlig faktiskt. duktig du varit som varit ute och sprungit - och som lyckades hålla dig från att shoppa loss alldeles på atmosphere ;) det hade jag nog inte klarat...

kram jenny

JAG! sa...

Hello Gumman! Sikken helg du haft! Underbart lät det. Älskar Leila också, har hennes böcker och det finns en massa smaskiga recept i dom kan jag lova dig...Ha en toppen kväll nu, massa kramar.

Grodmamman sa...

Hade tidigare i år tänkt springa Vårruset, men eftersom jag haft ont av min allergi så var jag glad att jag inte hade anmält mig.
Här är en som inte är jätte begeistrad av Leilas tidning. Den sista har jag dock bara bläddrat lite snabbt i.
Kram

Ekomam sa...

Härligt med mycket Anna-tid! Varför sa du inte att du också skulle springa vårruset?? Vi var där med vårt gympagäng! Gick riktigt bra för många av dem, själv blev jag inte av med barnvagnen utan fick vackert promenera! Hur gick det för dig? Nöjd med tiden? Vilka var du där med? Jag hoppas och håller tummarna för att vi ska kunna starta även nästa år, jag och Sarah. Och då, då är det revanch som gäller! Må så gott med Leila. Kram Carolina

MiaMaria sa...

Hej Anna!

Här har det varit full fart med bara skojiga saker.....och vad duktig du är som sprungit vårruset!!!!

HA´nu en skön läsning.....
Och en bra vecka!
MiaMaria

Jenny sa...

Låter som om du haft det helt ljuvligt!!! Vad tyckte du om tidningen? Själv blev jag lyrisk! Tokinspirerad :) Hur har det gått med köpet ;)? KRAM!!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

me and alice sa...

Åh längtar tills den kommer ut i butik. Gillar den skarpt med alla roliga tips!!!
Vad mysigt ni hade i Göteborg! Skulle så gärna vilja besöka Atmosphere och träffa Ingrid...
Ha en bra dag!
Kram Susanne

bykerstin o. butikblandannat sa...

Jag hade också en Leila-stund igår med tidningen (plus kaffe och mycket naturgodis :P )
Gillar verkligen mixen och layouten. Uteköket vill jag kopiera rakt av.
Va duktig du är som är igång och springer!
Lycka till m allt plugg
Kram Kerstin

Ekomam sa...

Jag håller helt och hållet med idg, finns så himla mycket mysiga platser runt omkring här, bar aman tar sig tid och hemmifrån.. Pradiset angränsar ju till J's föräldrars hus, lite svårt att se det sköna när man har det precis på knuten, men visst är det fint! "Hemma" som är Ulvstorp för mig är alltid överst på min feel good lista. Pappa pratar ibland om att flytta till lägenhet, och skulle nu det bli så, då vet jag inte vad jag ska ta mig till. Vill ju alltid kunna åka hem!

Designe sa...

Åh va mycket kul du har gjort! Härligt! Jasså, har Leila magasinet kommit! Jag tog en prenumeration i sista minuten och fick inte första numret men då kanske det här numret är på ingående till min brevlåda! Hoppas! :) Kram