söndag 26 april 2009

Stressfri och glad fyndare!

Hej kära vänner!

Nu har stressen över tentan försvunnit, jag gjorde den igår. Som vanligt vet man inte alls hur det har gått.. Det känns ok men frågorna var ganska luddiga så jag har ingen aning om jag svarat det de vill ha. Drygt att vänta i tre veckor på resultat.. Klarar jag den inte så är det omtenta igen i början av Juni.


Jag satt i två timmar ungefär.. Jag är en sån som är klar ganska tidigt. Jag spyr ur mig allt jag kan, tittar igenom allt ett par gånger och sen har jag inget mer att tillföra.. Det är inte som matte när man kan räkna igenom talen och kolla så att man inte gjort något slarvfel. Kan man inte mer så kan man inte.


Efter tentan åkte jag på den auktion och loppis som hölls här i byn! Tyvärr var auktionen redan över när jag kom (till sambons förtjusning) men på loppisen fanns det massor kvar. Jag hann köpa en tavelram och höll nästan på att betala 10 kr för två brödnaggar när de ropar inifrån ståndet; fyll en hel påse för 20 kr! =) Tackar! Jag gick runt stånden ännu en gång och tog allt jag tittat på första varvet och dessutom lite till som jag missat innan.. Oj vad jag blev nöjd över alla fynd! =) Sambon hade dessutom köpt ett par saker.. hihi, det verkar som jag smittar alla runt mig, de flesta har blivit loppis- och auktionsbitna i min vänkrets den sista tiden.. och jag tycker det är så roligt!


Efter loppisen var vi tre tjejer som placerade oss i tre solstolar och njöt i ett par timmar. Sen blev det glass (Magnums nya i en liten kartong, jag tog ljus choklad-den var mums!!!) innan jag gick hem och kastade frisbee med Frasse och slipade och målade ett bord. Jag skänkte nämligen vårt soffbord till auktionen, men det var ingen som ville ha det! Då är det inte fint.. när ingen vill ha det ens om de får det för en tjuga.. haha.. jag är jättenöjd att ha blivit av med det, medan sambon ilsket morrar att man inte kan äta framför teven längre.. Därför skyndar jag mig med bordet som stått i förrådet, sambon säger att jag har en vecka på mig.. hihi.

Ja efter den dagen mina vänner var jag helt slut! Men jag orkade baka en kladdkakan (Leilas recept), grilla med vänner och dricka vin innan dagen och kvällen var över.

Nu ska jag sluta prata och visa några fler fynd istället.. =)


En ostkupa, 10 kr. Katching! Vet ni vad det roliga är, att jag bjöd på den här på en auktion för någon månad sen men fick den inte. Tror den gick för 70 kr med fat.. sen hittade jag den i en loppisbutik, jag vet det därför att jag även såg en bricka jag hade tänkt bjuda på i samma butik.. Ibland är det bra att vänta.. då plötsligt kommer det! Det är samma med husletande.. när man minst anar det så vänder det, vi kanske har ett på g nu.. men jag berättar mer en annan dag. =)


En porslinsskärbräda; 10 kr! Katching! Lite sliten med knivmärken men jag tyckte ändå att den var såpass charmig att den fick följa med hem.En koffert och en hattask! De kostade ett par hundralappar ihop men jag tycker det är så fint, dessutom är det bra förvaring! De fick hamna i hallen. Korg-kistan de ligger på har varit trären tills för ett par veckor sen, då jag fick ett ryck och sprutmålade den!

Nej nu har jag tjatat hål i huvudet på er (eller som vi säger här i Västergötland; höööl i hööövet.. hihi)
ha en skön söndag! Vi ska kanske åka till Lysekil en sväng idag. Annars blir det valpkurs, picknick på ängen och lite mer målning! =)

Kram /Anna (som känner att livet håller på att vända)

10 kommentarer:

Olivia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Olivia sa...

Fin blogg du har:)

Grodmamman sa...

Härligt att fynda så där!
Skönt att livet börjar vända! Här ska vi förhoppningsvis göra klart slutarbetet på tisdag och då kan jag släppa det i alla fall!
Ha en skön söndag!
Kram

IKT i min vardag sa...

Vilken härlig lätt känsla man har när man gjort klart en tenta. Jobbigt att behöva vänta på resultatet så länge...
Vilka fina fynd du gjort! Skärbräda var ett superduperfynd! Jag har också börjat snegla på gamla resväskor, håller med om att det är fin förvaring att se på.

Aha, hus på gång! Vad spännande!

Kram

JAG! sa...

Åh va skönt att det är över nu, pest att du måste vänta i 1 hel vecka på svar....ghaaa!!!...skulle bita sönder alla naglar som fanns.
Hur som helst så ser jag att vi har så grym smak du och jag...för jag har oxå handlat in en porslinsskärbräda...dom är helt ljuvliga. Den där kofforten var ju inte fy skam, mycket fint. Söker vardagsrumsbord jag med...så hittar du något, hojta till..=). Jag uppdaterar blogg min imorgon. Men nu blir det film och mys...Kram kram

Lantligt i stan sa...

Vilka underbara fynd och vad billigt! En likadan ostkupa såg jag på en antikmässa i helgen för över 200 kr! Ville ha den, men tyckte det var väl mycket pengar. Hoppas jag har lika tur som du och hittar en billigare på loppis!
Kram Anki

Domus Dulcis Domus sa...

Hm... något på gång... då blir man nyfiken.
Hoppas att din tenta gick bra så du kan släppa det för ett tag.
Gjorde några fynd på loppisen visar det en annan dag. Ångrar dock några små saker som jag inte köpte.. så onödigt!
Ulrika

Ekomam sa...

Vad härligt å höra att vinden har vänt! Och så klart att den stora tentastenen lättat från ditt hjärta! Klokt synsätt du har, att man skriver det man kan, mer är det inte! Jättefina fynd också, synd att vi inte kunde åka på auktionen. Får väl bli en annan gång, och som sagt, vi behöver verkligen tömma lite förråd här först! Vad nyfiken man blir på ev. husprojekt?? Må så gott vidare! Kram Carolina

My Lovely Things sa...

Hej Anna!!
men vilka fina fynd du har hittat..

Kanon fynd..Förstår att du var super nöjd när du lämnade loppmarknaden..
Jag hade köpt preis samma saker!!

Härligt att stresen med tentan är över..Då håller vi tummarna nu!!

Har du hängt upp knoppbrädan..Vore kul att se den på plats..
Kram Anna

MiaMaria sa...

Hej Anna!

VAd kul när man kan fynda ordentligt och få med sig en massa godbitar hem...alltid lika kul!

HA´det så gott!
MiaMaria