lördag 18 april 2009

Hemkommen från loppis!! =)

Hej!

Idag åkte jag och mina kära vänner på en liten oplanerad loppisrunda.. Jag hade sett i tidningen att det skulle vara loppis/auktion i en ort en mil bort. Vi åkte dit.. men hittade ingen loppis! Jag hade nog sett fel på datum.. men då kom jag på att en jobbarkompis sagt i veckan att en loppisbod skulle öppna i helgen ytterligare en mil bort.. så vi åkte dit! När vi kom dit var boden stängd.. den med.. men vi åkte en bit till.. och hittade två loppisar! Jag fick med mig ett par saker hem, visar en annan dag.. Jag har fyndat så det sista! Det blir aldrig det man letat efter heller, utan annat man tycker är fint.. men det är väl det som är charmen med loppis.. =)

Nu ska jag sätta mig och plugga igen.. kom bara på att jag inte visat er mina fynd och arrangemang som jag fotade igår..I gästrummet på skänken ser det numera ut såhär.. En fågelbur köpt på tradera, ett dokument tryckt på canvasväv uppsatt över skänken..Kandelabern har ni sett förut. På brickan finns lite blandade vackra saker.. Tillsammans blir de ett fint stilleben.I en zinkkruka satte jag plättar i luften. Där fick fotona på mina föräldrar när de var små hamna, i hjärtklämmor jag vunnit från Hanna. Jag var på väg att pyssla ihop en etikett att knyta runt krukan men det blev ett halvgjort pyssel som står lutat mot krukan i väntan på tid.. =)När jag var på Bettys köpte jag ett efterlängtat olivträd! Det har jag visst inte heller visat er.. Vad har jag pysslat med här på bloggen det sista egentligen? Fynden hopar sig utan att jag hinner fixa iordning alla, än mindre fota eller visa dem här..


Det bästa fyndet av alla är nog ändå det nedan.. jag fick nämligen två stycken kotavlor av en kompis föräldrar! Jag tycker de är så fina.. Den ena står på den lilla tallrikshyllan i köket nu.. men framöver kommer en stor tallrikshylla att komma upp i gästrummet.. då hamnar nog en av dem där..


Ha en skön helg!


Kram /Anna


9 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vad fint det var på skänken i gästrummet! Fint med dokumentet ovanför.
Mycket fina fynd du har gjort! Sitter och läser om loppisar i vår tidning, men har inte orkat mig ut på någon loppisrunda än!:)
Kram

Anonym sa...

Åh vilken fin tavla. Hade gärna velat ha en sådan jag med...=). Olivträd hade passat här hemma oxå;)...Väldigt fint alltihop.
Ska uppdatera min blogg idag, jag är kass på att uppdatera...Kram kram Hellen

rosenskära sa...

Skrattade gott när jag läste ikapp här och förra inlägget när du bara skulle göra annat först... Känner igen det så väl. Inte ens fönsterputsning kunde vänta, gnugga fogar... Vad som helst i stället för pluggböckerna!

Fina saker du fyndat, känner att det var allldeles för länge sedan jag var på riktig loppis nu. Maken är borta ännu en helg och lillsippan är febrig så den planerade brunchen och tupperwarepartyt imorgon får ställas in - jag som är så sugen på att umgås!

Kram/L

My Lovely Things sa...

Hej!!
vad roligt att du har fyndat massa saker,

Jag har fyndat lite i dag med..3 kakformar i olika material..det var kul..
Du Anna vi får ta och ses..Det vore jätte trevligt..Får ta och planera in nått..

Fint med kotavlan där på hyllan..
ha det så gott..
kram anna

Skomakartummen sa...

Dokumentet år jättefint, har funderat på något liknande men ännu har inte det "ramlat över mig". Oj... det vart lite fynd trots motgångarna. kram sari

MiaMaria sa...

Hej!

Vad fint du har gjort det på skänken.......och ett Olivträd vill man ju så gärna ha......

Och vad kul att få springa lite på loppisar det var ju ett tag sen sist......

HA´en skön söndag!
MiaMaria

Hem och Lycka sa...

Vad mycket fint. Olivträd gillar jag också.

kram

Anette sa...

Vad fint du gjort. Skänken är jättefin. Oliv träd är vackra, jag har 2 st som jag haft några år, men jag har även mandelträd och fikonträd och ett litet valnötsträd från en valnöt vi haft med från grekland. På det ena fikonträdet är det redan ett litet fikon gå väg.

Anette

Vitt o Vältummat sa...

Så är det med loppisar. Man hittar alltid något som man har saknat i hela sitt liv;-)
Kram, Åsa