söndag 5 april 2009

Äntligen fått tummen ur..

Hej!

Jag lovar att det ska bli ett lite mer positivt inlägg idag än sist.. även om jag inte känner mig på topp, var nämligen på fest igår.. med barnkalas-tema.. Jag var i högform med tofsar med sidenband, fräknar och spetsstrumpor! =) Resultatet blir nog en hemskt slö dag idag.,. fast jag ska försöka måla något projekt som står i förrådet.

Idag visar jag ett av mina senaste projekt. När skolbänken fick flytta upp, fick byrån som stod där flytta till hallen, kommoden som stod i hallen fick flytta in till sovrummet där skolbänken stod.. rena cirkusen- hängde ni med?? ;) Såhär ser det alltså ut i en hörna i sovrummet just nu. Ser ni vad som är nytt?
Ja just det, rakspegeln.. Kommer ni ihåg den? Klicka HÄR för att se hur den såg ut från början. Det var riktigt längesen jag köpte den.. Ibland undrar jag vad jag håller på med. Varför blogga när man inte "hinner" ta tag i sina projekt, utan låter dem ligga.. Ni är väl inte här för att läsa om att jag aldrig får något gjort.. egentligen?? Nä, nu är det skärpning, med både det ena och det andra i Skattkammar-hemmet.. Sambon och jag har bestämt oss för att bli bättre på att hålla ordning, plocka undan och ta tag i saker. Jag hävdar bestämt att vi måste ha ett hus för att få bättre ordning.. medan han menar att om jag hade större yta skulle jag fylla upp det med fler saker.. ;)Såhär ser den ut iallafall. Jag målade den först med ett lager svart grundfärg. Sen blev det två lager med vit grundfärg.. som jag sedan skavde och slipade lite på för att få den att se gammal och sliten ut.. ja man är väl inte lite knäpp egentligen va?? Ser ni krakeleringarna och skönhetsfläckarna i glaset? För mig gör de bara spegeln ännu finare.. =) Genom glaset ser ni knoppbrädan med diverse saker..På hyllan hamnade ett gammalt fotografi och min lilla smyckesask.. Här ser ni närbild på hur jag skavt och slipat.


Nu misstänker jag att sambon somnat i soffan, jag får nog gå och hålla honom sällskap.. ;)


Ha en trevlig söndag! Tack för att ni kikar in här..


Kram /Anna

10 kommentarer:

Grodmamman sa...

Har faktiskt gått och tänkt på detta idag! Hade jag inte haft bloggen så hade jag inte fått så många olika idéer och jag hade sannerligen inte gjort klart så många projekt som jag lyckas med nu. Vågar mig även på att prova på nya saker, med varierande resultat, men det är kul!:)
Skönt att det känns lite bättre nu i alla fall. Jag bröt ihop framför "Vid min sida" igår så idag känns det bättre!:)
Ta hand om dig!
Kram

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Anna... gumman din dikt var såå otroligt bra! Ja man behöver verkligen stanna upp ibland...

Du har verkligen förvandlat rakspegeln sååå shabbig! Hihi alltså bra =)

Nä nu ska jag nog också gå och kasta mig i soffan med gubben. Har varit ute på isen hela dan, så man är riktigt trött.

Kramisar Anita

annashusidingtuna sa...

Det är inget måste att man ska fixa och måla och dona, det får aldrig bli det tycker jag för då blir det ju inget kul...

Spegeln blev jättefin, tror att det finns medel som man kan ha på spegelglas för att få det att se gammalt ut precis som ditt glas.
Kram Anna

Hem och Lycka sa...

Hej hej, har gått miste om din blogg känner jag, vad härligt du har det!

kram

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Vad fint du skriver och fina bilder du visar.
Må så gott
Kram Marie

Inspiration i vitt sa...

Din spegel är underbar och jag älskar rakspeglar de passar överallt.
Kram/Ingela.

lottens vita och gröna sa...

hade alla samma tema, du låter som du var så söööt, men en vuxen karl som lite pojk, hjälp!!!!

vilken underbar rakspegel, hänger som ett litet smycke där!

varmkram lotten

Skomakartummen sa...

Hoppas du får en fin påsk kram sari

Lilla huset på prärien sa...

Ja, ja... ibland får man saker gjort och ibland får man inte. Ingen fara med det tycker jag. Inte läser man en blogg för att bara kolla på en massa bilder, det måste ju vara lite intressant att läsa också eller? :) Och det är ju intressant att höra vad du har hittat på.

Kram Jenny

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Nja jag hände nog inte riktigt med men , vad gör det . För hur fint blev det inte !!!
Spegeln är ju helt underbar !!
Kraam !!