tisdag 13 maj 2008

Att få tummen ur!

Ja det kan vara svårt ibland. För mig. Att få tummen ur och sätta igång med mina projekt. Särskilt när det är så mycket annat som ska göras. Men när energin väl börjar flöda så går det undan! Igår hände något. Sov ut efter en händelserik och fullproppad helg och en lång skoldag i måndags. Efter frukost kände jag bara, att nu målar jag nog skolbänken! Så den är nu grundmålad och ska bara dras över ett par gånger med lackfärg. Sen kan ju sambon grymta hur mycket han vill över alla andra saker som lyckas smugglas hem av mina händer.. Hihi.. Han ska få se, det kommer bli jättefint. Och nu har jag ju iallafall snart avklarat en sak som stört sambon väldigt.. Hrrmm, ja jag kan väl erkänna att jag köpte skolbänken för ganska länge sen och nu har den stått slipad och färdig att målas på tidningspapper i gästrummet.. hrrmm.. i några veckor..





Såhär ser det ut nu i vårt "extrarum". En salig röra av penslar, tidningspapper och loppisfynd. Det här rummet försöker jag övertala sambon om att vi ska tapetsera eller måla i sommar! Hmm, nästa inlägg hoppas jag att skolbänken är färdigmålad och står på sin plats pyntad och klar! =)


Ha en bra dag alla som kikar in här, och tack för alla kommentarer! Nu ska jag till skolan!Kram /Anna

17 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Känner igen det där med allt stök som blir nr man varit kreativ - jag har en rar make som brukar hjälpa till när jag är utpumpad av allt skapande.

Kram Maud

Helena Dovier sa...

Vad lyxigt att ha ett extrarum där man kan härja med färgburkarna :-). Skolbänken kommer att bli jättefin, ingen tvekan om den saken!

Kan inte se mig mätt på bilderna från Rom - jag längtar verkligen som en tok tills jag och min pojkvän ska åka dit i oktober. Under tiden njuter jag av försmaken som jag får här på din blogg :-).

Ha en bra fortsättning på veckan!

Kram från Helena

bykerstin o. butikblandannat sa...

Ja det är så himla kul att ha mycket att göra, när det är roliga saker så klart... Ska iväg till jobbet strax men hade hellre suttit hemma och påtat.. Här händer det grejer som vanligt. Gillar verkligen skolbänken. Praktiskt format! Den kommer bli såå fin. Härliga bilder från Rom. Håller med, vart tog värmen vägen? Tänk va lite sol och mjukglass på stan gör en lycklig.. Nu längtar jag efter sommaren! Ska du hitta på nåt kul då? Fina stilleben förresten med glasklocka, ljus, silverfat..I like! Kramar

My Lovely Things sa...

ja ja..när man fixar så drar man fram mycket..inte alltid så att man hinner röja efter sig..

men skolbänken är så fin..en sånskulle jag allt villa ha...
kram anna

Designe sa...

Jaa du, jag är likadan!...ibland är det så segt att ta tag i projekt som målning och så...men när man börjat tycker jag man får mersmak och vill måla om mer och mer och det känns inte besvärligt länge! :) Kram

Magdalena sa...

så bra dette blir... Flott bord du har fått tak i !!klem ,Magny

Linneagården sa...

Hoppas du haft en bra dag i skolan.
Jag drar oxå hem en massa, men det måste få "stå" ett tag innan jag gör något med sakerna...Så jag känner igen mig, hihi.
Skolbänken blev ju jättebra i den vackra färgen. Jag har oxå en skolbänk som väntar...

Ha en trevlig kväll /madelene

me and alice sa...

Skolbänken blir jättefin vit!!!
kram Susanne

Mjuka sa...

Så fint det kommer bli!!. Har ingen plats att måla på, så det får bli i vardagsrummet.
kramar Malin

MiaMaria sa...

Ibland så måste man vänta till lusten faller på....
Men det blir säkert bra när det är klart!

Må så gott!
MiaMaria

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Jamen herreje hur det ser ut då man sätter igång och fixar! Och tänk skulle jag vara så klok att lägga ut papper på golvet som du, så skulle jag slippa ligga och skava bort färg med rakblad. =)

Ja den skolbänken kommmer bli kanon!

Vet du till den där kannan har jag bara använt vattenbasera vit grundfärg...sitter hur bra som helst!

Kram Anita

Ann-Catrin sa...

toppen med ett extrarum där du kan fixa och dona... hur går det med färgen..det ser ju så fint ut!!

kram a-c

Jes/Vita villa vila sa...

Ha ha - känner igen det där du! Men vad roligt med ett nytt härligt projekt! Skolbänken kommer bli ursnygg, det vet jag!

Tack för dina rara ord inne hos mig!

Kram/Jes

Hanna i Det stora grå huset sa...

Grattis Anna!

Titta in till mig!

Kram Hanna

MiaMaria sa...

Hej!

Lycka till inne hos mig!

HA´en bra helg!

MiaMaria

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Vad fin skolbänk och vad snygg den blir när du målat den..!
Skönt att kunna måla och greja i ett rum som inte används så mycket. Jag står ofta mitt i köket hihi så det "stökar ju till" litegrann liksom :)

Kram
Mia

Marie sa...

Skolbänken kommer att bli jättefin!

Grattis till vinsten hos Hanna, du är en riktigt turgumma just nu Anna!

Kram Marie