söndag 18 maj 2008

Vad hände egentligen?

Ja vad hände? Förra helgen var det långt över 20 grader varmt, vi grillade, spelade minigolf, fikade ute och åkte mc och det var så där sommarvarmt i lägenheten när man skulle lägga sig på kvällarna. Nu ikväll sitter jag och sambon med filtar omkring oss! Det är så kallt och ruggigt! Mätaren visar på 3 grader och jag funderar på att ta in mina pelargoner som jag köpte förra veckan.. Köpte en vit och satte i zink-krukan, och en rosa-röd skönhet i lerkrukan. Lyktan i bakgrunden är en av mina favoriter. Det är egentligen ett mini-växthus men jag har lagt lite stenar i det och jag brukar tända några ljus däri när vi får gäster. Den andra lyktan har jag visat förut och även den är en favorit.
Nu ska jag nog snart krypa ner.. Jag var ute och dansade halva natten i Göteborg och innan dess jobbade jag i två nätter så jag är ganska trött.. =) Men så kul det var igår, tack för en jättekul fest L&A! Hade tänkt att hinna med ett besök till Atmosphere idag, som ser så mysigt ut!! Men tyvärr orkade jag inte med det idag, det får bli en shoppingtur i stan snart!!
Hoppas ni haft en trevlig helg! Kram /Anna
PS. Tack för alla goa kommentarer om skolbänken.. hihi, som jag anat var den inte färdig att vara med på bild idag, men kanske om ett par dagar.. =) Imorgon visar jag några av mina senaste fynd!

5 kommentarer:

envilsenloppa sa...

Ja man sitter som ett frågetecken och envisas med att gå utan strumpor fast man halvt om halvt fryser ihjäl , brrr !!
Men den kommer väl snart får vi hoppas , värmen !!
Underbara bilder visar du , tur att man kan elda lite ljus och värma sig med :-)
Kram /Lotta

Gårdsromantik sa...

Visst hurvas man - måtte detta elände vara över snart.

Jag firar 10000 unika besök och har en tävling på min blogg http://havsviken.blogspot.com/
Välkommen du också!

Kram Maud

Jes/Vita villa vila sa...

Ha ha ja jag kan bara hålla med - var tog värmen vägen? :) Men idag skiner solen igen!

Tack för dina alltid så rara ord inne hos mig - det blir jag så glad för!

Kram/Jes

Lilla Blanka sa...

Ja den där riktiga sommarvärmen som vi hade i 4 veckor har ju smugit sig tillbaks, men det är ändå väldigt vackert...längtar dock efter värmen igen :)

Kram
Mia

Kära Stina sa...

Tack :) Ja, alltså vart tog värmen vägen? Förra helgen satt vi hela kvällen på uteservering och igår fick jag tom. sätta på el-kaminen med värmefläkt.. Ja, man måste prioritera tror jag oxå om man ska hinna med det viktigaste och roligaste! I sommar så blir det jobb några veckor, midsommarfirande i kivik (pojkvännen och jag ska åka runt på Österlen några dar, bo på b&b osv..) lata dagar på bryggan förhoppningsvis och kanske en sista minuten till Kreta eller så.. Hehe så härligt att prata sommarplaner på jobbet! Mysigt med ljuslyktor! Ha en bra vecka, kram Kerstin