fredag 16 november 2012

Ljus i mörkret

Hej!
När det är mörkt och ruggigt både inne och ute är man glad för saker som piggar upp. Tända ljus är en sak. En annan är goa vänner som hör av sig och stöttar när livet känns lite tungt. Tack för att ni finns i mitt liv! Ni vet vilka ni är. Igår och idag har jag varit sjuk, men nu känns det bättre. Skönt att det är helg, så man kan kurera sig med sin lilla familj. C ska på årsfest med fotbollslaget imorgon kväll men jag och s ska vara hemma. Tänkte fråga om en vän vill komma och mysa lite.
Önskar er en trevlig helg!
Kram Anna

5 kommentarer:

tre nyanser av vitt sa...

Visst är det fint att ha goa vänner! En sån fin ljushållare är jag på jakt efter, var har du köpt din?
Ha en skön helg
Marie

Annas skattkammare sa...

Jag har köpt min på loppis, men jag tror att Madame stoltz har gjort liknande, har sett dem
I en del butiker. Lycka till!
Önskar dig också en skön helg!
/Anna

STENLYCKA sa...

God lördagsmorgon!
Önskar dig också en trevlig helg låter trevligt att mysa med en vän!
Jag själv skall kurera förkylningen som inte vill ge med sig. Har suttit uppe en stund, klockan är nu fem på morgonen, och snytit sönder näsan och hostat. Har en förfärlig hosta, pimplar honungsvatten och tycker synd om mig själv,så min helg blir ingen höjdare...Jag som skulle gjort så mycket...... Skulle bl.a gått till skogen och hämtat lite ris och mossa för att använda till att binda den årliga adventskransen. Vi är ett gäng damer som brukar träffas veckan före advent glögga och binda kransar.
Jag har i alla fall inhandlat Blossas årgångsglögg så blir det ingen krans får jag väl hänga den vita flaskan på dörren.......
Önskar dig en riktig härlig helg med familjen!
Kram Raina

Fröken Lycklig sa...

Å visst är det så vännen med ljus och vänskap! Det brukar muntra upp och ge ny energi! Hoppas du snart blir böttre!❤Kramar på dig!

Hem och Lycka sa...

Krya på dig! Kram Mia