onsdag 14 november 2012

Att stryka saker från listan

Hej goaste ni!
Tack för stöttande kommentarer i förra inlägget! Jag börjar så sakteliga komma fram till hur jag ska göra. Jag måste nog välja den osäkra vägen, trots ekonomisk osäkerhet, för min egen hälsas skull.
Idag hittade jag tre listor jag skrivit för ett år sedan. Det handlade om projekt i huset, en lista med stora, en lista med små och en övergripande (ja, jag är en list-människa). Det var otroligt befriande att kunna stryka saker från listorna. Ibland är det så lätt att tänka på de saker man inte gjort, istället för att fokusera på de saker man faktiskt gjort. :) Sakerna jag strök har vi klarat av iår, och nu håller vi på med groventren, lilla hallen. Golv är lagt och nu håller sambon på att bygga en skohylla. Köket kan jag egentligen inte stryka än, men överlag är det klart. Sotaren är inte bra på att hålla det han lovat...
To be continued...
Önskar er den bästa av dagar!
Kram Anna

4 kommentarer:

Dagdrömmar och verklighet sa...

Jag är också en listmänniska så jag förstår nöjet i att få stryka saker.. =)
Du verkar ha bestämt dig gällande ditt vägskäl, spännande! Vi träffas säkert snart så då får du berätta mer.

Kram från Malin

Kamomilla sa...

Lycka till- vad du än väljer :)

Fröken Lycklig sa...

Hej å hå! Ni jobbar på i en rasande fart just nu tycker jag med alla projekt både här å där! Kul att du bestämt dig med ditt val hoppas det kan luta p något riktigt spännande projekt/ dröm vi får ses snart!!!

Kram vännen❤

Photo by Maria sa...

Hälsan är viktigare än pengar, men pengar är ju så klart oxå viktigt.. Du har säkert gjort ett bra val..

Kram Mia