fredag 23 november 2012

Hur ska den se ut iår?

Hej!
Ursäkta dålig uppdatering i veckan. Min lilla docka blev sjuk igen, så det har varit några jobbiga dagar. Nu börjar jag fundera på hur adventsljusstaken ska se ut iår. Det är första gången jag funderar över det innan advent. Annars brukar det bara bli lite mossa samt det jag har hemma.. Av det gör jag oftast något enkelt dagen före första ljuset ska tändas.. :) Det kan ha att göra med att jag röjde i mitt "blom-förråd igår och gjorde iordning en liten planteringshörna. Skönt att ha ordning och struktur tycker jag.
Jag tänkte visa några stakar jag gjort genom blogg-åren. Min ljusstake i zink har hängt med länge nu och jag tycker lika mycket om den fortfarande. Jag brukar alltid göra minst två. En på köksbordet och en på soffbordet. Hur gör ni? Iår vet jag i och för sig inte om det blir någon på soffbordet. De ljuslyktor jag försöker ha framme brukar agera klossar och plock-leksaker..

2008
 2009
 2009
 2010
 2011
 2011
Jag har faktiskt köpt blockljus redan. Jag har också sett ut en "form". Nu fattas mossa, det ska jag försöka plocka i helgen. Sambon kämpar på i lilla hallen, panel håller på att komma upp på väggarna. Man ser redan en väldig skillnad mot den aprikosa tapeten som satt där innan. Blir så mycket ljusare och lantligare, och det gillar vi ju, eller hur? ;)
Trevlig helg!
Kram /Anna

4 kommentarer:

Victorias Provkök sa...

Så fina adventsljusstakar:)
Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

Dagdrömmar och verklighet sa...

Jag gör som du, tar lite mossa och vad huset erbjuder! =) Har just nu varken mossa eller ljus så det får jag väl fixa i veckan.. Hallen kommer nog bli superfin!! Hoppas det är bättre med lillan förresten.

Kram kram

Fröken Lycklig sa...

Hej vännen!
kul att det händer grejer i hallen det gillas ju kan ja tänka!... hur är lilla S är hon piggare?! hoppas!

Många fina adventsljusstakar att inspireras av jag har redan gjort en som jag tänkte dela på bloggen frampå den blev riktigt snygg!
Nu ska här låtas inspirationen flödas till adventsljusstaken i köket av alla dina fina!

Kram på dej!

Jenny sa...

Hej igen Anna,
Trodde inte att det gick att kommentera det här inlägget så jag skrev i det förra, men nu gick det ju, jag har nog blivit lite ringrostig under bloggpausen, hihi:)

Vilka fina adventsljussstakar du har! Själv ska jag plocka fram mina gamla vanliga, en i zink o en variant med 4 glasflaskor man sätter ljusen i.

Ha en skön adventshelg!

Kraam Jenny