måndag 4 juni 2012

Råd tack

Hej! Nu är nästan hela tegelväggen framme. Det är lagat på ett ställe, eftersom de dragit en elkabel där någon gång för längesen. Nu är frågan om vi ska putsa upp väggen mer. Sambon vill ha något slags lack på så att det inte ramlar ner smuts sen. Men jag gillar ju den lite oborstade känslan som ni vet. Det ska inte vara perfekt. Nu till frågan; vad tycker ni? Ni som har tegelvägg hemma, hur har ni gjort?
Kram Anna

7 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Anna!
Vad fint!
Har tyvärr inga råd att ge om tegelväggar..

Önskar dig en trevlig vecka!

kraam Jenny

Jenny sa...

Hej igen Anna,
Däckstolarna har jag haft i många år, de är köpta på Grandmas i Göteborg:)

Kraam Jenny

Unknown sa...

Hej Fina du med!!
Tack för din kommentar, känner mig som en usel bloggkompis nu....
Tegelväggen är jättefin som den är men kanske bra att ha en behandling på den så du kan göra rent den sedan. Grannen har en tegelvägg i köket, det är jättefint, blir så livfullt. Jag tror nog de har behandlat den med någon slags lack.

Visst är det så, livet är så himla mycket mer. Så himla kul detta med ridsporten men tar sååå mycket tid och då får det andra stryka på foten. Hoppas allt är bra, vi spanar in vädret och blir det bra så får ni komma!

Kram och hälsa!
Anna

Dagdrömmar och verklighet sa...

Hejsan!

Kan inget om tegelväggar så det där med lack på kan jag inget om.. Du kan ju fråga Lina hur de har gjort!

Fint med tegelvägg är det i alla fall! Ska bli spännande att få se ert nya kök sen!!

Kram kram

Designe sa...

Jättefint! Håller med om att det är som snyggast när det är så där ruffigt och oborstat! Bryter av så fint! Blir kul att se köket sen! Kram :)

I mina gömmor sa...

Hej!
Vår murstock har vi behandlat med någon sorts lack och det som hände var att den blev lite ljusare. Känns väldigt bra så att den inte smular ned i maten! Sådan extra krydda slipper vi gärna. Ser ändå ävldigt naturligt ut och tar inte bort myskänslan.

Kram/M

STENLYCKA sa...

Ha en underbar Nationaldag!
Stor Kram från Raina