onsdag 6 juni 2012

Projekt

Hej!
Jag har besvärats av migrän i några dagar. Igår släppte det äntligen och jag blev lite sugen på att röja i arbetsrummet där vi nyss lagt nytt golv. Det mesta är annars på plats sedan ett par veckor, det ska bara upp lite på väggarna. Men ni vet jag är världens veligaste människa och kan inte bestämma mig för vad som ska få komma upp. :/ här är iallafall ett projekt jag haft i huvudet länge. Såg att någon gjort likadant i en tidning och tyckte att det var så snyggt. Några av mina svartvita favoriter får visa upp sig här över det nymålade skrivbordet. Visar helhetsbilder en annan dag. Ska köpa finare klädnypor, vita eller träfärgade, någon som har tips på var man kan köpa?
Idag har jag målat tak och skruvat ihop köks-skåp. C och hans bror drar avloppsrör, det är tur man har hantverkare i familjen ;)
Kram Anna

3 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

tjusigt! alltid kul att få upp lite på väggarna så det blir personligt. jag tror att det är hyfsat enkelt att hitta sådana där gammeldags klädnypor som så snygga. sök på gammeldags klädnypa så får du nog upp ett antal web-butiker. lycka till!

kram jenny

Fröken Lycklig sa...

Kul med inspiration jag har lite fina vita små klädnypor i butiken tipsar om de❤ nyfiken på ert kök! Kramar

Kamomilla sa...

Vad fint, och lätt och enkelt att byta bilder när man vill. Har en sån i bonusdotterns rum också. :)