tisdag 13 mars 2012

Ny lampa

Hej!
Idag ska jag jobba igen. Har fortfarande hosta och känner mig väldigt trött men det kommer nog att hänga i ett tag. Igår var jag ute och gick i det underbara vädret på eftermiddagen, wow vilka ljumma vindar! Lovely! På dagen hade jag lunch- och fikabesök och på kvällen kom min syster en stund. När jag kört hem henne på kvällen var jag helt knockad. :)
Vi har fått upp en lampa i vårt vardagsrum på övervåningen. Jag tokgillar den här typen av lampa. Enkelt och snyggt. Den är från Indiska. En hylla kom upp på väggen också, jag ska piffa lite på den nu när Signe sover. :) annars är det svårt, vi har nämligen ingen barngrind uppe än. Det kräver en viss modifiering av trappräcket och sådana projekt där det är lite extra pyssel tenderar att ta lite längre tid. Känner ni igen det? Nåväl, i helgen fick vi klippt lite buskar och äppleträdet i trädgården, fick upp lampan och hyllan. Vi tar det i små steg här.. ;) vi fick också hjälp att dra lite el så frasse har belysning i sin hundgård, elrör i kontoret där golvet är upprivet och två kontakter till taket där uppe. Vilken dag som helst ska väl köket vara uppe också om det ska gå i den här takten! Inte. ;) Men det är ju ingen ko på isen.. Snarare en fis i rymden. Iallafall om man jämför det med den fyraåring som drabbats av cancer jag hörde om igår. Eller en bekant som firade sin 55-årsdag och ramlade ihop. Två dagar senare dog hon, med tumörer i hela kroppen. Denna förbannade cancer. Nej, tacksam över varje dag är vad man ska vara.
Kram Anna

5 kommentarer:

Vintage House sa...

Lampan är verkligen superfin...
Ja man ska verkligen njuta av varje dag för livet är så skört...
Varm kram
sandra

Dagdrömmar och verklighet sa...

Kloka ord, man behöver nog få lite perspektiv på saker och ting ibland för annars snurrar man bara runt i sin egna bubbla..

Kan ju inte säga annat än att jag gillar dessa lampor, hihi! =) Vi är så lika du och jag ibland!

Kram

Jenny sa...

Hej Anna,
Snygg lampa, gillar oxå den modellen.

Vad snyggt det blev i dina föräldrars kök i stugan, kul att få se före- och efterbilder!

Hoppas det gått bra att jobba idag!

Kraam Jenny

Fröken Lycklig sa...

Du är klok du vännen min!!! man måste njuta av dagen och verkligen fånga den!hoppas du haft en fin dag idag, lampan är ursnygg! kram

Grodmamman sa...

De där lamporna är så fina! Vet dock inte vart jag skulle kunna hänga den hemma hos oss.
Finns nog inte många sjukdomar som är så hemska som cancer. Min pappa gick bort i den och nu har dottern en handbollskompis vars pappa har en hjärntumör. Finns många exempel i vår närhet och du har så rätt när du säger att man ska njuta av dagen och ta tillvara på livet!
Kram