tisdag 6 mars 2012

Längtar efter sängen.. Har fått Signes förkylning med frossa, muskelvärk, hosta och en nos som rinner.. Jag har jobbat två helger i rad och många pass däremellan, när jag inte jobbat har man fått ta hand om en liten sjukling. Till råga på allt åkte vi till min farfar igår, eftersom han blivit sämre. Han fick diagnosen lungcancer för ca ett år sedan. Igår kväll efter att vi åkt hem somnade han in.. Tårar och sorg, men samtidigt lättnad.. Nu behöver han inte lida mer. Kommer att sakna dig goa människa..
Kram Anna

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Anna!
Beklagar sorgen. Alltid tungt när det händer. Här har vi lite sorg också, vi har en katt som inte har kommit hem....vår lilla gråa Tova har varit bort sedan i lördags.

Hoppas du kryar på dig. Jag är ledig i dag och känner mig lite krasslig också. Vill inte vara sjuk igen!
Vi kan väl höras när ni får en lucka så är ni välkomna hit!

Kram Anna

Unknown sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se HOPPAS du kan komma och vara med KRAM

Kamomilla sa...

Oj sånt elände, hoppas du är snart på benen igen!!