onsdag 3 november 2010

Förberedelser

Hej!
Tack för era alltid rara kommentarer!
För några veckor sen köpte jag den här gamla barnstolen. Tycker de där gamla är så charmiga. Den går dessutom att fälla ihop så blir det ett litet bord framför stolen och med hjul under. Det är ju ett antal månader kvar till vårt lilla gryn kommer få användning av den, men jag kunde inte låta bli den där den stod på loppisen. Jag har ju dessutom mitt fadderbarn Ellen som kommer och hälsar på titt som tätt. =) Hon är snart 9 månader och härom dagen hade hon både fått en tand, rest sig upp själv och börjat krypa, hon börjar bli stora tjejen! ;) Ja tiden går så fort. Vet ni att det är 7 veckor kvar till julafton på fredag!? Jag hade tänkt att vi skulle vara igång med köket nu, men badrummet drar ut så på tiden och det känns som det aldrig kommer att bli klart.. sambon gör så gott han kan och han har stött på ett problem med en list under snedtaket som enligt han är helt omöjligt att lösa. Så vi får väl se om det blir något badrum.. ;)

Ha en bra dag alla som kikar in här!
Kram /Anna

10 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Oj vad jag blir nostalgisk när jag ser barnstolen. En sådan hade vi till våran son och den köpte vi ny och han är 37 år, så du förstår att det växer mossa på gumman.Våra barnbarn använder den nu när de besöker oss.
Kram och ha en bra onsdag.
Raina

Photo by Maria sa...

En sådan stol satt jag i när jag var liten.. Så fin.. Den kommer bebisen att sitta som en president i så småningom..

Kram Mia

Unknown sa...

Oj då det där känns bekant. Men hälsa honom att han kan "lura" på hur han ska lösa den listen medans han börjar med köket:)

(bara listen kommer upp sedan...)

De är fina de där gamla stolarna och så kul de är när man kan vända ner dem då får man ett bra bord.

Kram från mig
Anna

Grodmamman sa...

Precis en sådan stol hade vi till vår son när han var liten!:) Vi köpte senare en Tripp Trapp som dottern hade och då hade mamma och pappa den andra stolen som extra stol hos sig.
Hoppas att han snart hittar en lösning på listproblemet!
Kram

Sanna sa...

Dom stolarna är helt underbara, jag satt i en själv som liten och i den har tre utav mina barn sen suttit innan den försvann i en garagestädning som min kära mor hade.. =)

Kraaaaaam
Sanna

A Cup Of Emilia sa...

Vilken underbar barnstol :) :) kramar från Emilia

IKT i min vardag sa...

Underbar är den! Önskar att jag hittat något sådant när min son var liten. Han fick en Gulliver från Ikea istället. Tråkigt att det inte blev något med huset och affären, men rätt läge dyker snart upp ska du se.

Kram

Kamomilla sa...

Fiffigt av dig att köpa en färdigt. Skulle du söka efter en sån senare skulle du inte hitta.

Hem och Lycka sa...

Underbar! Kommer också leta efter en sådan eller liknande när det är dags för vår lilla bebis att börja äta.

kram

Anonym sa...

Hej

Lister i snedtak är inte alltid så lätt. Kanske färdiga listklossar kan vara något. I norge heter det pynteklosser. Är fina och hjälper en väldigt mycket när det är konstiga vinklar som ska listas.

/JEnny