lördag 20 november 2010

Längtan

Hej!
Det var längesen! =) Jag har haft fullt upp. Det har gått i ett sedan förra veckan.. men igår gjorde jag den stora tentan så nu kan jag släppa det för ett par veckor och bara fokusera på praktiken. Är ledig i helgen och sambon är och jagar. Jag ska strax gå och ta en fika med ett par kompisar och sen får det nog bli lite röjning, städning och doning här hemma.. ;) Sambon har löst list-problemet i badrummet ihop med sin gode vän Petter som är snickare, och nu är det färdigmålat i taket. Bara lite finlir kvar, men det har jag sagt länge.. och med alla andra saker som ska göras hela tiden så blir det inte mycket badrumstid kvar. Den här helgen prioriterades som sagt jakt. klart att man måste få göra roliga saker, men oj vad jag längtar nu. Längtar till ett badrum där uppe, längtar tills vi kan börja med nästa projekt (bebis rum? kök? hundgård? nedre toa? projekten är många). Längtar även till advent och jul, till examen, till lite ledighet innan bebis kommer och såklart dagen då jag får se det lilla pyret som ligger i min mage. Jag bjuder på lite julbilder från förra året idag i brist på annat. Hade tänkt att gå ut och plocka mossa och smågranar i helgen men snön har yrt inatt så jag får nog ta det en annan dag..

Trevlig helg mina vänner!
Kram /Anna

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag försökte få ner lite ljung i en av våra utekrukor igår. Kan ju säga att sonen bara skrattade åt mig och sa att om du håller på ett tag så kanske du får ett hål!:) Den krukan står nu inne i förrådet i förhoppning om att jorden ska tina upp såpass så det går att gräva lite!:)
Skönt när man kan släppa en stor tenta! Och du, projekt det finns det alltid när man har hus!:)
Kram

Ekomam sa...

Jag håller med dig Anna! Längtar är stor, efter många olika saker.... vi bebislängtar också, men det lär dröja något ytterligare än din ;)
Mest tror jag att vi längtar efter jul just nu! Och sedan blir nästa projekt för vår del hallen uppe, trapp och hallen nere. Ett rum man aldrig är i utan bara passerar, men när man inte kan göra just det, inser man hur viktigt även det rummet är :) Fortsatt trevlig helg!
Kram Carolina

Ann-Catrin sa...

Oj Anna!

Här var det längtasns tider märker jag... och det förstår jag så väl..

Själv längtar jag till... ja våren är jag rädd... ingen vintermänniska tyvärr.. men väntan och längtan lär bli lång!!

En stor varm kram och mys i helgen
Ann-Catrin

Domus Dulcis Domus sa...

Jul.....ja det ska visst bli det snart, själv har jag ännu inte tänkt på det så mycket. I morgon är det dock stora kransgörardagen så stämningen kanske kommer. Här har vi dragit igång en mindre renovering lagom till advent ;) får kanske visa något av det snart. Kram!

Stina sa...

Ja, tänk att snart så kommer det där lilla pyret.
Förstår att du längtar.:-) Kram Stina