fredag 26 november 2010

Mer förberedelser

Hej!
Jodå, jag kom allt iväg till Ullared igår. Hade gjort kvällen på praktiken på onsdagen och var hemma vid elva p.g.a. snön som ställde till det på vägarna. Somnade vid halv ett. Sen gick jag upp vid fyra igår morse och åkte vid fem. Så jag var lite trött igår kväll ska ni veta.. men lycklig över alla bra köp jag gjorde. Köpte massor med barntillbehör som kommer att behövas framöver, flera adventsstjärnor, en hel del julklappar och presenter till sambon som fyller år om ett par veckor.
Idag är jag ledig från praktiken och det är skönt att bara skrota runt i myskläderna. Jag ska städa, pynta och få upp adventsstjärnorna.. =) I eftermiddag är det föräldragrupp så det är bäst jag sätter fart. Ville bara visa startskottet för barnrumsinredningen.. ;) Det ska målas, bytas golv och fixas där inne, sen ska det köpas skötbord och spjälsäng, men jag tycker ändå att det är fullt behövligt att börja köpa saker som ska få vara där inne.. hihi.. Det har än så länge blivit en "bamsen-gris" från Maileg (köpt hos Anette) och en gammal kulram från Maries butik.

Jag tycker denna bamse är så fin och har varit på väg att köpa en i ett par år nu.. så den är såklart inte bara till bebisen utan också (om inte mer) till bebisens mamma som är barnsligt förtjust i allt som är barn-relaterat.. ;) Igår köpte jag faktiskt två dvd med Astrid Lindgrens filmer. Till sambon sade jag att Vi kan säga att detta är till bebisen.. Han trodde mig. INTE. :) Han gör också vågen över det faktum att jag redan ordnat inredning för bebisen när den blir större. Det står nämligen en gammal skolbänk och en utdragssäng här hemma *host host* som jag var tvungen att köpa.. Varför inte vara förutseende och planera vad man kommer att behöva framöver, det brukar ju ses som en bra egenskap hos en person, eller hur? ;)

Trevlig helg alla goa!

Kram /Anna

8 kommentarer:

Unknown sa...

Ååh vilken fin och gosig gris, den kommer bli populär, tro mig!

Jag har mailat dig, men jag fick svar på en fråga här:)Perfekt att vara så förberedd som du är, du kommer att bli en bra mamma!

Kram Anna

Jenny sa...

Hej Anna!
Tycker det låter jättesmart att börja samla fina saker till barnet redan nu! :)

Åh en sån gosig gris!! Köpte en liknande till min systerdotter förra julen!

Ha en mysig adventshelg!

kraam Jenny

Vintage House sa...

Hej
Så roligt med en liten bebis:)
JA visst är det underbart att planera.
Ha en mysig första adventshelg!
kram
sandra

Grodmamman sa...

Klart att man ska vara förberedd!;)
Kram

Hem och Lycka sa...

Visst är den söt, har en också till bebisen fast av en äldre modell som jag inte kunde motstå då. Samla på dig tycker jag, det är bara mysigt!

kram Mia

Betty sa...

Grisen är ju bara så underbar !!!
Boa på du bara , det hör till.

Kram Betty !

Kamomilla sa...

Oj sån energi du ändå har fast du far omkring sådär!! och du- visst ska man vara förutseenede, de växer fort kan jag lova!!

Domus Dulcis Domus sa...

Åh Bamsen är ju bara såå mysig. Klart att du kan förbera i gooood tid. Kommer säkert att bli ett jättefint barnrum.

Kram Ulrika