torsdag 14 januari 2010

Vacker med runda former

Hej!
Tack för alla kommentarer om vår trapp och övervåning! Ni är för gulliga.

Imorgon är det fredag igen! Härligt! Jag har hemstudier. En studieuppgift ska lämnas in på måndag och det vore skönt att slippa sitta med den i helgen så jag ska försöka få klart den imorgon.

Idag visar jag en glimt av ett auktionsfynd jag gjorde i höstas. Har länge velat ha en terrin med dessa härliga former och den här gången hade jag tur.. =)


Vi ses snart igen! Önskar er alla en mysig fredag!
Kram /Anna

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Lycka till med studierna imorgon!:)
Kram

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Åh vilken fin terrin. Hittade en nästan likadan på en loppis i Motala, ångrar så att jag inte köpte den. Lycka till med studierna, hoppas du får en ledig helg.
Kram Marie

lottens vita och gröna sa...

ohhh den du, den går inte av för hackor, underbar är den! önskar dig en härlig dag i morrn...med nosen i boken...varmkram lotten

STENLYCKA sa...

Vilken läcker terrin. jag har en som kallar sig Gröna Anna den säger att den kommer från Rörstrand.
I dag skall jag roa mig med att åka skidor, det var såååå...
många år sedan jag åkt skidor på längden. Vi har inte haft någon snö här som gjort det möjligt. Men nu efter att jag har varit till staden och veckohandlat så skall jag testa mina skidor, får väl se om jag klarar av det. Vi har bara -6 grader här och solen är på uppåtgående, så det kommer nog bli en fin dag förmodar att den kommer att bli fin även hos dig eftersom vi inte bor så många mil ifrån varandra.
Ha en bra helg och lycka till med dina studier.
kanske ses vi på någon loppis någon gång. Jag vet ju hur du ser ut efter fotot på bloggen så jag skall ge mig till känna om jag känner igen dig.
Kram

bykerstin o. butikblandannat sa...

Va roligt att du fortfarande orkar kika in hos mig trots få inlägg! Å den terrinen skulle jag gärna lagt vantarna på! Älskar handtagen.. Sitter också här med ett arbete som jag borde få gjort IDAG och inte i helgen :) Men det blir nog en ridtur i den underbara snön (och söndagsångest istället :p