lördag 9 januari 2010

Fyndar och fyndar.. ;)

Hej!
Då var man ledig igen! Man blir lite dagvill av alla lediga dagar som varit den sista tiden.. =) Jag behöver i och för sig räkna inför en tenta istället för att blogga.. men jag var tvungen att visa er mina senaste fynd. Jag har faktiskt några till (tro det eller ej) som jag inte visat för er.

Ett svartmålat litet pelarbord.

En liten gunghäst i trä.

Det har blivit lite fyndande denna veckan- förra helgen åkte jag, sambon och Malin till antik-ladan. Jag köpte dock bara en strut och en tvål. I tisdags var jag ledig och Malin med- då passade vi på att åka till ett par loppis-ställen. Jag fyndade ett par stolar, två fat, en sås-snipa och ett dokument av något slag. Igår var det dags igen. Då blev det dessa fina pjäser.. ;) Malin fyndade ett häst-huvud i en turkos färg med lite slitna partier- underbart fint!
Nu ska jag försöka sätta igång och räkna..
Ha en skön helg allihop!
Kram /Anna alias fyndarn

9 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vilka jättefina fynd!

kram Mia

Ekomam sa...

Hej Anna! Vad mycket fina saker du har hittat! Har ni varit på loppisar här omkring?? Jag har nog lite dålig koll på vart man kan fynda känner jag! Något ställe du vill dela med dig av? Hoppas skolan går prima!
Trevlig helg, kvällen ska vi faktiskt spendera i ert kvarter!
Kram Carolina

Grodmamman sa...

Kul när man hittar fynd när man är ute!
Lycka till med tentan! Förstår att du hellre bloggar, det skulle jag göra!:)
Kram

Domus Dulcis Domus sa...

Så då.... har shoppats!! Fina fynd du gjort, gunghästen var ju riktigt fin. Se nu till att studera lite också, så du blir klar med din utbildning....får jobb och tjänar mer pengar som sedan kan spenderas!!!;) Varma kramar i vinterland.

Lilla Blanka sa...

Hej goa vän!

Åh vilken söt gunghäst...!
Roligt att loppisfynad. Det var ju ett tag sen nu, i alla fall för min del. Längtar till våren/sommarens Danmarksloppisar..!

Kram
Mia

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

GOTT NYTT 2010!!!
Hoppas jul o nyår varit fin!!
Så fin gunghäst..har enn likadan i mina gömmor!!
2010 vintervita kramar till dig
~~Mamma ♥ Millan~~

Kamomilla sa...

Härliga fynd, båda två!!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilken fin gunghäst! Måste ha kostat en bra slant... Jag hittar aldrig sån´t där :0(. Nåväl, jag får glädjas med dig i stället!
Kram/ Anna

Skomakartummen sa...

Vilka fina fynd du har gjort. Ja.. jag har nog aldrig haft mer välstädat hem som när man pluggade till tenta.. för till och med städa var roligare *ler* kram sari