fredag 29 januari 2010

Nu är de redo!

Hej!
Då var det helg igen, hur fort går tiden egentligen? Jag tog åt mig att jobba imorgon kväll.. egentligen är det mycket ändå nu med praktik och alla nya intryck har ju gett mig huvudvärk hela veckan.. men jag kunde inte säga nej.. det är ju så roligt! =) Jag är så glad över att jag ens fått chansen att få jobba där, så då tar jag alla chanser jag får.
Idag visar jag ett måleriprojekt jag haft den sista tiden. För ett tag sen frågade min bror och svägerska mig om jag ville måla en vagga åt dem. Den var i furu och de ville ha den vit "och så att den ser lite sliten ut".. naturligtvis var det mitt område.. =)
och i veckan blev den klar.. precis i god tid, det är nämligen dags när som helst nu.. ni vet att jag alltid är ute i god tid... hehe
Jag har målat den med ett lager svart färg och sedan två lager vit färg. Sist slipade jag på kanter, hörn och knoppar. Jag blev nöjd! Nu står vaggan färdigbäddad i sovrummet med ett gammalt överkast som jag tror att min mamma hade när hon var liten.


Så mitt lilla brorsbarn- du är välkommen ut nu!
Kram / faster Anna

7 kommentarer:

Hanna sa...

Så fin.
ha en bra helg.
Kram
Hanna

Domus Dulcis Domus sa...

Åh sååå fint! Man saknar nästan den tiden lite grann.... att fixa och dona inför en liten. Ja, ja min tid är förbi nu väntar vi på syskonbarn ;) ;) Kram

Unknown sa...

Så fin den blev!
Bebisen ligger säkert skönt där och susar:)
Trevlig helg du med!

vi jobbar ju båda två i morgon kväll:)

Kram anna

Grodmamman sa...

Så fin! Och vad kul att få äran att göra iordningen den också!:)
Då är du snart faster då!:)
Kram

Photo by Maria sa...

Så fin vagga.. Barnet kommer att trivas ypperligt i den och föräldrarna kommer att bli helnöjda..

Kram Mia

irene sa...

Kjempe fint! Det er ju så skoj å måla!
Ha en fin helg!

Irene

Kamomilla sa...

Åh vad söt. Du är jätteduktig!