fredag 22 februari 2008

Med en enkel tulipan..

Då var det fredag igen, inte klokt vad tiden rinner iväg. Idag fyller min yngsta lillebror år, han blir tonåring.. =) Så helgen blir nog ungefär såhär; jobb, kalas, schlagerfest hos kompisar och lite plugg! Skönt att man vet varje fredag exakt vad man ska göra på helgen, det är ju verkligen en förutsättning för att bara kunna "va" och "ta dagen som den kommer".. Förresten, någon som har tips på vad jag ska köpa till min bror i födelsedagspresent? Jag har glömt! Skriv gärna förslag! Inte för dyrt bara, tänk på att jag är student.. Hans intressen är fotboll, tv-spel, fotboll och tv-spel..
Jag har beställt lite saker från http://www.englamaria.se/ som jag väntar på med spänning.. och så har jag lite planer på att fixa om lite i lägenheten.. Vill ju göra så mycket när jag ser hur fint alla ni har det därute! Som jag skrev här till vänster; "ni har väckt ett sovande odjur", så jag hoppas ni vet vilken inspiration jag får av er! Tack!
Köpte lite tulpaner, vita och cremefärgade, vad glad man blir av lite blommor till sig själv! Så det får bli dagens bild.. Kramar /Anna


Detta vill jag hälsa er alla idag! samt en trevlig helg såklart!

6 kommentarer:

me and alice sa...

Hej Anna!
Åh, vad fint det är med tulpaner...
Hoppas du får en skön helg!
Du kan ju alltid köpa en fotboll till din bror!*fniss*
kram /Susanne

MiaMaria sa...

H du också en trevlig helg!!!!!
Miamaria

bykerstin o. butikblandannat sa...

Hallå där! Va kul att du hittade till mig! Ser att du också är ny bloggare här, visst är det kul!? :) Hit kommer jag tillbaka! Håller med, man blir så glad av att köpa blommor till sig själv. Fast jag är fattig student så kan jag inte låta bli. Egentligen borde man köpa en bukett till varje helg.. Nu ska jag ut på lång hundprommis i vårsolen, därefter får det nog lov å bli lite våfflor.... :p Ha en jätteskön helg! Hoppas vi ses snart igen! Kram Kerstin

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hej svejs!!!

Buzz till playstation , om han inter redan har det....så kul!!
För alla åldrar!!
Have lovely weekend!!!
♥Kram Millan♥

Marie sa...

Hej!
Tack för din kommentar hos mig, ska försöka beskriva hur du gör för att få bilderna till ett collage.
När du ska lägga ut nya bilder så kan man ju välja om bilden ska vara liten, mellan eller stor. Då väljer du liten! Sen ska man ju också välja om man vill ha bilden till höger, centrum, vänster eller ingen. Då väljer du ingen.
Allt eftersom du lägger in bilderna så kommer de att hamna på en lång rad. När du har lagt in alla är det bara att flytta dem, och lägga dem två och två. Hoppas att du förstår hur jag menar!

Ha en trevlig kväll!
Kram Marie

Ps. Jättevackra tulpaner!

IKT i min vardag sa...

Tulpaner kan jag aldrig få nog av!
Hoppas att din helg har varit bra.//Linda