onsdag 1 januari 2014

Gott nytt år!!

Januari
Vi renoverade lilla hallen och jag njöt av att få organisera och göra fint där (Insåg nu att jag fortfarande inte visat några fler bilder än den här på hur resultatet blev, det får bli en annan dag). Jag gjorde också en inredningsresa här på bloggen och visade hur vårt hem förändrats sen vi flyttade hit. En ny sänggavel i form av en gammal dörr fick komma upp i sovrummet och jag blev väldigt nöjd över den.

Februari
I februari firade vi vår lilla Signe som fyllde två år, och jag firade min blogg som fyllde fem år! Vi var mycket sjuka och hade fullt upp, därför stod det ganska still på inredningsfronten. Bröllopsplaneringen började ta fart ordentligt och jag ägnade varje ledig stund åt att fixa och planera.

Mars
Jag målade en del på lediga stunder, bl.a. köpte jag ett hörnskåp till köket som jag målade om och blev väldigt nöjd med. Under sista veckan i Mars var vi på semester i fjällen med min familj, och som vi njöt av det. Det var en skön paus mitt i all planering inför bröllopet.

April
En del små projekt blev klara, jag målade om lite små saker som jag tänkt måla länge, pysslade med lite små saker, som att binda ett spetsband runt mitt galg-hjärta ovan, men övrig tid vet ni vad jag gjorde.. Nerverna blev mer och mer spända inför den stora dagen...

Maj
Tiden spenderades ute i trädgården när vi inte fixade med det sista inför bröllopet. Den 25:e Maj blev vi herr och fru, och det blev precis så bra som vi önskat!

Juni
Juni var njutningens månad. Jag var lite föräldraledig efter bröllopet och gjorde en del utflykter med Signe, i början av Juni åkte jag och min nyblivne man på bröllopsresa till Paris i några dagar. Sedan planterade vi och fixade lite i trädgården samt spenderade helger på kusten hos mina föräldrar som renoverade gäststuga. Ett projekt blev gjort inne, ett TV-skåp som jag hittat billigt på blocket fick vitt rynkat tyg på dörrarna och målat invändigt.


Juli
Under den här månaden jobbade jag väldigt intensivt. Jag var nygravid och mådde pyton, men hann med några korta trippar med familjen de få dagar jag var ledig, bl.a. med nyinköpta husvagnen till Vadstena.


Augusti
Jag började må något bättre, men jobbade fortfarande mycket, däremellan var vi bjudna på kalas och fester. Det enda jag visade på bloggen var stenläggningen framför mina föräldrars sommarstuga.


September
Vi njöt av en vecka i spanska Alméria med sol, bad och värme. Jag hade fått lite ork tillbaka och njöt av att orka fixa lite hemma igen.

Oktober
Jag blev ett år äldre, jag och tre tjejkompisar unnade oss en tjej-weekend på spa i Varberg, jag plockade om lite hemma och njöt av alla höstens färger och den friska luften.

November
spenderades bl.a. på bad-hotellet i Danmark med två andra barn-familjer. Jag målade om bordet ovan och plockade lite hemma. Månaden avslutades med ögoninfektion på Signe och förberedelser inför advent.

December
julmysets, pyntandets och hyacinternas månad, då vi firade att mannen blev ett år äldre, var på glöggkvällar, tittade på urgulligt lucia-firande på förskolan, njöt av en helg i Göteborg på tu man hand och firade jul och nyår.

Nu mina vänner vill jag bara önska er ett gott nytt år!!
2013 var ett helt fantastiskt år för vår del, vi har firat bröllop, njutit av flera resor och mini-trippar, samt sett hur vår lilla tjej växt och utvecklats något enormt. Nu ser vi fram emot 2014 och allt spännande som det nya året har att erbjuda, vi väntar med spänning på lillebror/lillasyster som kommer i slutet av februari/början på mars. Här hemma har vi säkert något spännande projekt att se fram emot, 2013 gick i bröllopets tecken och hade inte så mycket över för hemmafix, men nu börjar vi bli väldigt sugna på att fixa med olika större projekt här hemma. Hoppas ni vill följa med!
Tusen tack för alla fina kommentarer, de betyder hur mycket som helst!
Kram /Anna

2 kommentarer:

Dagdrömmar och verklighet sa...

Vilken fin summering! Det har hänt mycket detta året i era liv även om allt inte är kopplat till hemmet, men det är ju det som är livet! Visst har vi ett spännande, härligt och säkert intensivt 2014 framför oss nu!

Kram kram

tre nyanser av vitt sa...

Härlig krönika! Visst har det hänt en del när man tänker tillbaka på året som varit. God fortsättning!
Må så gott
Marie