måndag 13 januari 2014

Bara en bild..

...från vår matsal. Julen är så gott som bortstädad, sånär som på stjärnorna i fönstren på nedervåningen.
Något som stört mig mest med vårt hus sen vi flyttade hit för 4,5 år sedan är allt gulnat trä. Här i vår matsal/vardagsrum och i stora hallen har vi ekparkett. Som ni ser har den gulnat väldigt. Nu har jag äntligen tagit tag i detta. Nästa vecka redan kommer golven att bli slipade och vitpigmenterade. Åh vad fint det kommer bli! Eftersom det är fiskbensparkett låter vi kunniga personer sköta detta, så att det blir riktigt gjort. Tre dagar ska det ta, sen är det klart. Det enda vi behöver göra är att flytta ut möblerna innan de kommer och flytta tillbaka dem när det är klart. Problemet blir ju att vi som alltid funderar på om "vi inte ska göra det där också när vi ändå håller på".. Vi får se om det slutar med tapetsering och målning också. :) 
 

Jag är väldigt mycket för att boa och fixa nu, det var precis samma under min förra graviditet, speciellt i slutet. Och det är inga små projekt jag vill göra heller! Ni kanske kommer ihåg vad jag gjorde då under de sista veckorna?
Just nu håller mannen på att fixa det sista på taket i hörnan köket, det ska bli skönt när det blir klart.


Önskar er en fin start på veckan!
Kram från Anna, alias kanonkulan..

6 kommentarer:

Anneli sa...

Skrattade gott åt ditt "fixande", så typiskt ...........minns att jag åkte iväg och köpte tyg och sydde gardiner och satte upp bara några timmar innan vår dotter föddes!

Kul om du tar in titt in till butiken någon dag........

Kram Anneli

Anna Lantligt på Svanängen sa...

Härliga bilder! Hoppas att ni får en fin vecka! Kram Anna

Marie sa...

Nämen grattis Anna, ska ni ha en bebis till, det har jag helt missat. Vad roligt!

Kramar Marie

Anonym sa...

Var länge sen jag var inne här nu och på tiden att jag lämnar avtryck när jag kikat in här!
Vad fint det kommer bli att vitpigmentera golvet!! Å vad magen har växt på den korta tiden sen jag såg dig sist:)Så fin!
Ha det gott!
Kram Lisa

Malin L sa...

Fiin liten mage du har!! =) Du har säkert redan snappat upp det viktiga med "sen avnavling"?! Finns en mkt bra grupp på Fb "Sen avnavling - barnets födslorätt" som jag varmt kan rekommendera. Lycka till <3

Mvh. Malin Liljesaga

Jennyshemochharmoni sa...

Grattis Anna till magen! :) Kram Jenny