onsdag 19 september 2012

Den som väntar på något gott...

...väntar aldrig för länge...

Hej!
Jag sade för flera månader sen att jag skulle visa er bilder från det färdiga kontoret/arbetsrummet där vi lade om golvet i våras. Anledningen till att jag inte visat er är en kabel som ligger över hela golvet. Min envise sambo var tvungen att ha en nätverkskabel till tv-rummet. Den ligger kvar på golvet och ligger inte under golvet där den borde vara. Fråga mig inte varför. Iallafall, nu är jag trött på att vänta på en ynka liten sladd, därför får ni se en glimt iallafall. Ni får ignorera kabeln helt enkelt. Jag har hängt en knoppbräda på väggen med två rakspeglar och en barnskjorta. Ser ni i spegeln?


 En järnsäng!!
Som jag velat ha en sån här.. Jag har ju fått ett par stycken som ni vet, men den ena var ju i så dåligt skick att jag ska ha den i en rabatt i trädgården, den andra är ju inte en sådan som jag letat efter.. men äntligen sprang jag på inte en, utan två stycken i våras! De var till ett överkomligt pris också. Jag hämtade dem med hjälp av en arg sambo och sålde den ena till min vän Emmelie. Den andra fick komma in och blev ordentligt skurad. Här kan jag ligga och läsa en tidning eller ta en tupplur.. som om jag hinner med det.. ;)


Den är svensktillverkad och har jättefina detaljer. Är såå glad över den! Det här rummet har två dörrar, varav en är ett valv. Min önskan var att slå igen valvet och använda detta rum till gästrum. Men brukar jag få som jag vill? Nej. Valvet går in till vänster vid fotändan på sängen. Där kommer man till vardagsrummet vid tv:n. Jag ska visa er helhetsbilder från hela rummet. Jag vill bara ha upp lite hyllor på en vägg.

Ha en bra dag!
Kram /Anna

9 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Så snygg säng.. En sådan vill jag ha den dagen jag har ett gästrum =)

Kram Mia

Lilla syster Blücher sa...

Hej vilken trevlig blogg du har. Kul att följa. Det där med nätverkskabel känner jag igen.. Vi gjorde om min sons rum i våras och skulle göra allt rätt med el osv.. Men sladd har vi som ligger från vårt sovrum ut i hallen och in till Daniels rum... man blir inte glad allså..Vi får göra något åt detta.. Hälsningar Lena

Jenny sa...

Hej Anna!
Vad fint, gillar såna där gamla järnsängar!

Kraam Jenny

Beas sa...

Jag sitter bredvid en tjockkabel jag med som "ska monteras in någon dag".

NÅväl... en dag är den väl också borta. Hellre den, än maken! ;-)

Eddie Och Barnen På Bristol Academy sa...

Sängen ÄR fantastisk! Fin blogg och jättefin kabel.... :) Anna

{oc cottage} sa...

what an awesome bed!!!

m ^..^

Fröken Lycklig sa...

Hej fina vän! Jag har sån tur som har dig som vän och oxå fick tag på en lika fin säng! Den är underbar och erat kontor/ gästrum blev super fint! Envisa män har vi nog alla lite ibland! Kram på dig! Ps vilket bloggtempo du fått upp har inte hunni kommentera allt men så fina möblerna blev!

Tinas vita bo sa...

Åååhh så vackert det är!!
Järnsängen, knoppbrädan, rakspeglarna, ja allt passar underbart ihop!!!

Jag har oxå en kabel som ligger över halva rummet... men den ignorerar jag skarpt... hihi

ha en fin dag
Kram Tina

STENLYCKA sa...

Hej Anna!
Vilken härlig säng förstår att du är glad för den. Och knoppbrädan blev så fin på väggen med speglar och barnskjorta! Vilket mysigt rum!
Önskar dig en fin kväll med familj!
Kram Raina