söndag 12 augusti 2012

Bröllopshelg


Hej!
Nu är vi hemma igen, efter några dagar i Falkenberg. Sambon och Signe åkte ner i söndags till stugan vi hyrt. I tisdags när jag jobbat 10 dagar av 11 blev jag äntligen ledig och åkte ner till min lilla goa familj. Signes farmor L och hennes S var också med. Vi hade tänkt oss en vecka med mycket umgänge och sol och bad, men ack vad det bedrog.. I Onsdags hade sambon ordnat biljetter till Man United-FC Barcelona på Ullevi i Göteborg. Han och S åkte dit och vi tjejer fick en dag på stan med lite shopping samt en kväll med lite vin och räkor. I Torsdags kväll åkte L & S till Småland för att gå på begravning på fredagen. På fredag kväll kom de tillbaka, och vi var bjudna på grillkväll hos det blivande brudpar som var den stora anledningen till att vi bokade in denna semester. Igår var vi på det underbara bröllopet. Ovan ser ni mig och sambon strax innan vi åkte till kyrkan. Ni ser också det vackra brudparet på väg barfota längs Skrea strand till festlokalen där vi väntade med champagne. Ceremonin var så vacker, middagen god och rolig med många fina tal, spex och sånger. Höjdpunkten var brudgummens tal till bruden som fick tårar att rinna längs mina kinder (och sambons med för den delen). Kvällen avslutades med en hejdundrande fest och vid halv fyra gick vi hem till stugan jag och sambon. Imorse bjöds vi på hotellfrukost innan vi packade ihop, städade stugan och åkte hem. Så trots att vädret var sådär och vi inte fick så mycket tid med L & S som vi tänkt oss, blev den här resan ett minne för livet och full av kärlek..

Kram /Anna

6 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Vilka fina bilder, både på er och på brudparet.
Vilken strand.

Hoppas du får en trevlig kväll! Kram Maria

Dagdrömmar och verklighet sa...

Åh vad stiliga ni ser ut!! Vad mysigt att gå barfota i sanden till bröllopsfesten.. nu vill jag höra allt om bröllopet o semestern så nu måste vi ses i veckan!!

Kram kram

STENLYCKA sa...

Hej Anna!
Så vackert par och vilken fin klänning du har på dig!
Förstår att ni har haft en härlig semestertripp!
Ha det så gott, jag är inne på min andra jobbarvecka, börjar komma in i rutinerna nu.
Kram Raina

STENLYCKA sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Tycker du är riktigt snygg o den klänningen Anna:-) va romantiskt kort på brudparet, ljuvligt m hallandskusten!!!

Kram
Elin

Clary sa...

Vilket fint kort du tagit på brudparet när de går längs stranden ... Åh va fint ditt kök blev , nu blev jag verkligen sugen att göra om mitt . Kram farmorannasarv