måndag 28 november 2011

KvällsbildHej!

Nu duggar inläggen tätt.. ;) Jag har bestämt mig för att försöka göra ett inlägg per dag när Signe sover. Jag menar, varför hålla på med dessa måsten var och vareviga dag? Det är ingen som höjer en till skyarna för att man skurat duschen eller rensat garderoben den lilla tid man haft ensam en dag.. Visst njuter jag av att få ha ordning här hemma, men egentid är nog än viktigare för mig just nu.. så nu har jag bestämt mig för att unna mig en stund varje dag åt det jag verkligen tycker är roligt, nämligen inredning och att blogga.


Jag gick runt med kameran och stativet igår kväll när stjärnorna fått komma upp i fönstren. Såhär ser det ut i vardagsrummet nu. Jag står vid matplatsen i köket och fotar. Två stora stjärnor i de stora fönstren och en ljusslinga runt den ena pelaren. Den lilla trehjulingen ni ser vid skänken är en födelsedagspresent till mig som jag fick av goa vänner. Den ska ni få se mer av en annan dag.

Ha en bra dag!

Kram /Anna

4 kommentarer:

Vita verandan sa...

Hej vännen!
Det gillar jag, ett inlägg om dagen:))

Ni har en härlig matsal, glöm inte det!

Hoppas allt är bra och tack för hälsningen!

Kram Anna

Grodmamman sa...

Ser jätte mysigt ut!:)
Det är rätt, man ska göra saker man tycker om att göra! Man behöver egentid för att orka med att vara en bra mamma.
Kram

Kamomilla sa...

Jag gör ofta så att jag gör flera inlägg klara på förhand. (fotar på veckoslutet och lägger upp under veckan) Sen kan jag använda annan tid till att läsa andras bloggar.

Ekomam sa...

Så rätt, så Anna! Det behöver man, ingen orkar allt! Kuligt med ett inlägg om dagen, själv är jag ganska dålig på att få¨till det.
Måste fråga....har för mig att jag läste att du gick fotokurs!? Vart var det? Jag och Terese har ju gått i "stan" nu för Peter Hoff, är lite nyfiken om det kan vara det samma?? ;)
kram på dig. Tänk, nu stundar snart helgen igen :)