onsdag 30 november 2011

Julgranskulor

Hej!
Idag prioriterades bloggandet bort igen, av lövkrattning, promenad, fika med vänner samt en del "att-göra-saker" som stod på listan, bl.a. planera födelsedagspresent till sambon, ringa om en faktura som blivit fel, och andra lite lagom roliga saker.. men det måste ju göras.. ;) Sen hjälpte sambon våra vänner med rör som skulle koppplas och vi blev bjudna på kvällsmat, inte fel eller hur.. tack igen M&P!
Jag tycker verkligen om julgranskulor och hjärtan i fattigmanssilver.. Dessa kom fram i min stora glasburk redan tidigt i höstas. Nu har jag lagt en ljusslinga i också, för att förstärka julstämningen.. det visar jag en annan dag. Nu är det natti natti...

Kram /Anna

PS. Tusen tack för alla värmande kommentarer!

3 kommentarer:

Vita verandan sa...

Man måste göra lite omprioriteringar ibland.....
Jag är ledig och Julia är sjuk och ligger i feber så det blir lite mys innna jag ska iväg med Jacob för vaccination, mindre kul!

Jag har nog några rör som behöver dras om här också:))

Ha det så fint idag!
Kram Anna

ps om du väntar lite så blåser löven över till grannen blink**

Ekomam sa...

Kratta löv, det prioriteras bort helt här hos oss. Ju mindre bök, desstu bättre... På sin höjd klipper vi ner dem eller väntar till våren och gör det. Löven sägs dessutom vara bra som gödsel ;)

Fattigmanssilver är jag sååå svag för. Men har svårt att motivera pengar till julpynt.... Var inne hos Alma´s och sucktade lite och köpte en liten, liten påse med 10 små kulor, jag menar, något nytt måste man ju få ;)
Kram kram

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hejsan Javisst ska man omprioritera ibland.. Fint du gjort m kulorna kram sussie